VIDEO | Horoscopul anului 2023. Ce îi așteaptă pe nativii celor 12 zodii

Publicat: 31/12/2022, 01:00
Actualizat: 31/12/2022, 01:36

Află ce îți rezervă astrele în 2023, urmărind horoscopul valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru anul viitor!

BERBEC – Un nou Tu!

Este anul perfect pentru a te reinventa personal și sentimental! Devii mai asertiv și mai hotărât în exprimarea dorințelor și aspirațiilor tale, dar și dornic de a-ți redefini o strategie profesională care să te reprezinte. Deschiderea către latura spirituală devine din ce în ce mai mare, profită pentru a te cunoaște mai bine! Planul relațional este favorizat! Fie ești pregătit să treci într-o nouă etapă, dacă ești deja într-o relație de cuplu, fie o nouă relație de iubire este înscrisă în stele! După o perioadă financiară mai agitată, te bucuri de o redresare și chiar stabilizare în a doua parte a anului.

TAUR – În căutarea propriului adevăr!

Noi orizonturi de creștere și dezvoltare, atât personală, cât și profesională, te așteaptă în 2023. Ești în căutarea și experimentarea propriului tău adevăr, al acelor direcții, oameni sau relații care să rezoneze cu persoana care ești în acest moment. Pe plan profesional, vei lucra la consolidarea unor proiecte importante pe termen lung. Cu Jupiter în propriul tău semn, ești protejat și susținut astral. Ești determinat să-ți reafirmi personalitatea, optimismul și să te pui mai mult în valoare. Pe plan relațional ai șansa să clarifici ce este important pentru tine și ce meriți cu adevărat. Din 12 iulie, Nodul Nord în Berbec îți reamintește că menirea ta în acest moment este să scoți la suprafață bogăția din interior.

GEMENI – Redefinirea rolului în societate!

Imaginea, rolul și impactul tău social și profesional vor fi evidențiate, însă scopul nu va fi doar o recunoaștere exterioară cât și o împlinire interioară. Mercur, propriul tău guvernator, retrogradează doar în semne de pământ, dar în sectoare emoționale, deci inteligența ta emoțională va fi în creștere. Cu Eclipsa de Soare și axa nodurilor Lunare pe Berbec-Balanță, ai șansa să fii mai asertiv în interacțiunea cu acei oameni, obiective și aspirații care te definesc. Într-o relație de iubire te vei bucura de mai multă pasiune și intensitate. Jupiter în Taur te ajută să-ți expansionezi cunoașterea de sine, dar și interesul în domenii holistice.

RAC – O nouă identitate socială!

Este un an în care ai șansa să-ți redefinești o nouă identitate socială și profesională, să te afirmi cu mai multă asertivitate și să-ți găsești un loc pe care să-l numești „acasă”. Dacă vrei să adaugi o extracalificare sau să aprofundezi anumite studii, Saturn – proaspăt intrat în Pești – te susține în a-ți clarifica acest domeniu. Proiectele tale de viitor sunt evidențiate de tranzitul lui Jupiter prin Taur care te susține în a-ți transforma un vis în realitate. Un prieten influent poate juca un rol important iar unele alianțe devin norocoase. Financiar ești favorizat, întrucât Venus te susține în a-ți înbunătați câștigurile, dar și în a scoate la iveală orice talent încă nevalorificat.

LEU – Expansiune și reinventare!

Un veritabil boost de libertate, spontaneitate și noi alianțe! Cu axa Nodurilor Lunare și Eclipsa de Soare din Berbec în sectorul expansiunii tale, o nouă aventură fizică sau intelectuală te așteaptă. Momentul perfect pentru o călătorie inițiatică, pentru a explora un nou domeniu și chiar o nouă filozofie de viață. Pe plan financiar, o abordare realistă asupra resurselor va fi extrem de utilă. Jupiter în Taur îți aduce mai mult succes și recunoaștere pe plan profesional și social, deci te afli pe o direcție ascensională. Pe plan personal, sejurul prelungit al lui Venus în propriul tău semn îți amplifică magnetismul și carisma personală, șansa perfectă pentru a te reinventa.

FECIOARĂ – Mai întreprinzător în afaceri!

Un spirit întreprinzător mai pregnant și mai multă asertivitate în atingerea obiectivelor! Planul financiar este în prim-plan, iar tu ești pregătit să-ți asumi unele riscuri pentru a-ți defini o situație financiară care să te satisfacă! Mercur, propriul tău guvernator retrogradează doar în semne de pământ compatibile cu tine, ajutându-te să-ți redefinești modul în care îți exprimi personalitatea, valoarea și potențialul. Implicarea ta relațională și emoțională într-o relație de cuplu se aprofundează și ești pregătit pentru mai multă conexiune și intimitate, dacă tu consideri că ai lângă tine persoana potrivită.

BALANȚĂ – Un nou mod de interacțiune!

Parteneriatele, indiferent de natura lor, se vor afla în centrul atenției pe perioada întregului an, iar o relație de iubire poate să capete o însemnătate mai profundă pentru tine. Cu o eclipsă de soare în propriul semn și cu Nodurile Lunare pe axa Berbec-Balanță îți redefinești spațiul personal, dar și nevoile relaționale. Sejurul mai lung al lui Venus, planeta care te guvernează în Leu te susține în a interacționa într-un mod mai carismastic și mai afectuos, dar și în a privi cu mai multă încredere în direcția unor obiective de viitor. Planul financiar este favorizat de tranzitul lui Jupiter prin Taur care aduce susținere, dar și oportunități financiare.

SCORPION – Descoperă ce-ți aduce împlinire!

Un stil de viață mai activ aliniat cu noi dorințe și motivații! Ai șansa să revitalizezi chestiuni practice ale vieții tale, personale sau profesionale și să descoperi acel job sau activitate care te împlinește! Jupiter în Taur vine cu parteneriate valoroase și substanțiale, iar unul dintre ele poate să fie chiar de natură romantică. În general, planul relațional este în prim-plan, întrucât vei căuta să creezi o legătură fizică și emoțională mai profundă. Pe plan profesional, ai șansa să-ți pui în valoare talentul și experiența și vei atrage într-un mod carismatic și natural susținerea unor persoane influente.

SĂGETĂTOR – Mergi cu încredere înainte!

Un an cu un potențial creativ și artistic deosebit grație Eclipsei de Soare și a Nodului Nord din Berbec, care îți activează sectorul iubirii, al creativității și al bucuriei! Mergi cu încredere înainte în direcția acelui vis, acelui proiect profesional sau acelei relații de iubire pe care ți-ai imaginat-o, iar oportunitățile nu vor întârzia să apară. Structura de bază a vieții tale este consolidată, iar tu vei fi mai conectat la familia, căminul și planul emoțional. Schimbarea locuinței sau reamenajarea ei sunt posibile. Jupiter, propriul tău guvernator îți amplifică vitalitatea și sănătatea, dar și nevoia de a te simți împlinit prin ceea faci.

CAPRICORN – Amplificarea inteligenței emoționale!

O profunzime mai mare a gândurilor și a cuvintelor tale este favorizata de tranzitul lui Saturn, propriul tău guvernator prin Pești. Te susține în a învăța sau a dobândi noi skill-uri în materie de comunicare. Într-o relație de cuplu conexiunea și intimitatea vor fi în creștere, însă dacă ești singur ai șansa să cucerești pe cineva cu abordarea ta liberă și nonconformistă. Dacă plănuiești o mutare sau reamenajarea căminului, ești susținut să demarezi proiectul cu multă determinare. În ultimul trimestru al anului, ai șansa să-ți amplifici rolul și imaginea pe plan profesional, demonstrând încă o dată abilitațile minunate de leadership pe care le ai.

VĂRSĂTOR – Ești un pionier!

Ești stimulat, atât fizic, cât și intelectul, să cucerești noi teritorii, atât personale cât și profesionale! Vei fi un pionier! Este momentul să-ți faci vocea auzită în comunitatea din care faci parte, iar dacă vrei să-ți extinzi orizontul cunoașterii printr-o nouă specializare, nu ezita! Ești determinat să-ți redefinești anumite obiective profesionale și să descoperi ce te împlinește cu adevărat. Șansa și norocul se revarsă asupra căminului și familiei, iar tu ai șansa să te bucuri de un mediu stabil și sigur atâta timp cât rămâi realist în privința resurselor. Venus devine steaua norocoasă în materie de iubire, luminându-ți calea către persoana potrivită!

PEȘTI – Încredere în propriul potențial!

Încrederea în propriul potențial și perseverența în atingerea obiectivelor vor reprezenta împreună cheia reușitei! Saturn în propriul tău semn îți conferă un control de sine mai bun și te ajută să te concentrezi pe ce este cu adevărat important și valoros pentru tine. Ai șansa să clădești o fundație financiară solidă, să devii mai întreprinzător cu resursele tale și chiar să descoperi talente pe care le poți valorifica. Încrederea în propria ta valoare se intensifică și este susținută și de tranzitul lui Jupiter prin Taur în sectorul comunicării care te învață că atunci când gândul tău este pozitiv, șansa nu întârzie să apară. O relație de prietenie se poate aprofunda!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cercetătorii au găsit o genă care protejează împotriva Alzheimer