VIDEO | Horoscopul zilei de 10 martie 2022. Mercur activează zodia Pești

Publicat: 10/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 10 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Până pe 27 martie, Mercur, planeta comunicării și rațiunii, va traversa zodia ești, zodie în care nu se simte deloc bine. În timpul acestui tranzit putem deveni mai confuzi, mai creduli și mai impresionabili.

Nu este o perioadă bună pentru decizii majore. Totuși, partea cu plus este că devenim intuitivi, creativi și avem mai multă imaginație și inspirație.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea ca gândul să-ți fugă mai des la trecut și să rememorezi pasaje, să ai parte de unele frământări și introspecții, însă toate acestea te vor ajuta să te detașezi, să ierți și să vindeci. Este o perioadă bună pentru discuții cu Universul, pentru rugăciune și poți fi ghidat intuitiv, inclusiv în procesul de vindecare.

Horoscop zilnic Taur

În această perioadă poți cunoaște perdsoane cu care să fii pe aceași lungime de undă, care să te inspire și să te ajute să faci progrese cu un proiect. Ești apreciat de cei din jur și popular în cercurile din care faci parte. Poți inclusiv să intri în noi anturaje. Relațiile cu prietenii și comunicarea cu persoana iubită și copiii se îmbunătățesc.

Horoscop zilnic Gemeni

Mercur te va susține să te afirmi, să devii vizibil, să discuți mai bine cu superiorii și chiar să ajungi la concluzii și căi de mijloc eficiente. Te apropii de obiectivele tale și te pot ajuta persoane cu funcție. Relația cu autoritățile din viața ta devine mai blândă. Nu ar trebui totuși să iei decizii importante în timpul acestui tranzit.

Horoscop zilnic Rac

Poți avea adevărate revelații și momente de conștientizare în perioada acestui tranzit. Intyiția te va ajuta foarte mult și te poți apropia de niște idealuri pe care le ai. Ai grijă la mentorii spirituali pe care ți-i alegi. Unii nativi sunt mai dornici de studiu și călătorii. Evenimentele, discuțiile de acum pot veni cu noi filozofii de viață sau cu întărirea unor crezuri și convingeri.

Horoscop zilnic Leu

Încearcă să-ți asculți intuiția și să-ți dai seama de adevăratele intenții ale celor din jur, mai ales dacă ai ceva de împărțit cu aceștia. Ai grijă să nu fii păcălit la investiții, partaje și alte acțiuni financiare. Poți fi mai atras de zona ocultă, dar și de cercetarea trecutului partenerului.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Mercur te guvernează, acest tranzit nu-ți este deloc favorabil pentru a lua decizii și nici pentru a te baza pe alții, pe sfaturile și ideile lor. În schimb, poți comunica din ce în ce mai bine cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășori activități profesionale. Ai o intuiție bună care te opate ajuta în negocieri.

Horoscop zilnic Balanță

Comunicarea cu colegii de muncă se îmbunătățrește și poți avea idei creative care să-ți ușureze munca. Nu lua totuși decizii majore legate de zona profesională. Pe de altă parte, te poți stresa mai ușor și bine ar fi să nu ignori simptomele corpului și să mergi la analize, dacă organismul o cere. În niciun caz nu te diagnostica singur.

Horoscop zilnic Scorpion

Se activeează sectorul tău afectiv și ai ocazia în perioada următoare să-ți exprimi mai ușor sentimentele și să-ți îmbunătățești comunicarea cu persoana iubgită și copiii. Nativii singuri flirtează mai mult. În plus, ai intuiție, idei creative, imaginație și un simț artistic dezvoltat.

Horoscop zilnic Săgetător

Cum Mercur îți guvernează relațiile, acest tranzit te ajută să te apropii de partener și de părinți și să discuți cu mai multă înțelegere. Vei vedea că se îmbunătățește comunicarea cu familia și că ajungeți mai ușor la acorduri comune. Preocupările legate de siguranța ta, dar și de cămin se pot intensifica acum. Grijă la acte legate de casă și bunuri patrimoniale.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur te susține foarte mult în comunicare și în toate activitățile aferente acestui domeniu. Vei avea șansa să te împaci cu persoanele dragi cu care ai avut neînțelegeri, să rezolvi situații ce țin de acte și să faci negocieri. Ai putere de convingere mare. Posibil să fii mai mult pe drumuri.

Horoscop zilnic Vărsător

Mercur în Pești îți aduce idei financiare, fie pentru a face bani, fie pentru a-ți administra mai eficient veniturile. Posibil să porți niște discvuții inclusiv pe teme salariale. Grijă să nu fii păcălit și să plătești mai mult decât face un produs sau să-l cumperi și să realizezi că nu ți-e folositor.

Horoscop zilnic Pești

Mercur în zodia ta îți va aduce putere de convingere și o mai bună comunicare cu cei din jur. Ai intuiție mare, idei bune și imaginație creativă. Vei reuși să faci impresie bună celor din jur cu care intri în contact. În plus, în cuplu poți purta discuții importante și poți ajunge la înțelegeri de viitor.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom