VIDEO | Horoscopul zilei de 11 aprilie 2022. Mercur intră în zodia Taur

Publicat: 11/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 11 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și rațiunii, intră astăzi în zodia Taur, zodie pe care o va traversa până pe data de 30 aprilie.

În această perioadă, gândirea va deveni mai practică, vom analiza mai mult o idee înainte de a o materializa, însă vom deveni și mai rigizi și tradiționaliști în raționament.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Mercur în Taur îți aduce idei bune despre cum să-ți crești veniturile. Poți avea o gândire analitică, financiară și nu este exclus să-ți negociezi salariul. Mercur este guvernatorul sănătății tale și în această perioadă poți căuta să-ți îmbunătățești stilul de viață, mai ales orarul zilnic, astfel încât să-ți eficientizezi munca.

Horoscop zilnic Taur

Este o perioadă în care comunicarea va fi un atu al tău și te poți face foarte ușor înțeles de cei din jur. Poți negocia în favoarea ta și poți avea idei financiare practice. Mercur este și guvernatorul iubirii tale, iar acest tranzit te ajută foarte mult să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită, dar și cu copiii.

Horoscop zilnic Gemeni

Acest tranzit îți poate aduce dialoguri cu persoane din trecut, poate chiar cu foști parteneri. Și în cuplu se pot relua subiecte mai vechi de discuție. Cum Mercur este guvernatorul tău, este o perioadă în care te preocupi mai mult de starea ta de sănătate și ai face bine să nu ignori mesajele organismului, mai alea dacă apar simptome mai vechi.

Horoscop zilnic Rac

Mercur în Taur te susține în comunicarea cu prietenii, în reluarea unor vechi prietenii și vei observa că începi să socializezi mai mult. În plus, poți să-ți lărgești anturajul și îți poți face planuri de viitor practice. Ai mare susținere să-ți pui în practică proiectele.

Horoscop zilnic Leu

Mercur, în tranzitul prin Taur, activează sectorul carierei și te susține în comunicarea cu superiorii. În plus, te ajută să analizezi mai clar o situație profesională, poate preluarea unei funcții. Este o perioadă în care te poți afirma și te poți face remarcat mai ușor, maia les grație unui discurs public.

Horoscop zilnic Fecioară

Cum Mercur este guvernatorul tău, acest tranzit este de bun augur pentru tine pentru că te ajută să analizezi la modul cel mai practic niște convingeri pe care le ai. Îți poți întări credințele și principiile. Totodată, te susține să studiezi ceva, să înveți lucruri noi și să te dezvolți din punct de vedere profesional.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Mercur în Taur poți obține mai ușor un credit, un bun material, te poți ocupa cu succes de acte, partaje, litigii și poți face investiții. Uniii nativi pot să apeleze la economii. Pe de altă parte, profită de acest tranzit pentru a discuta cu partenerul despre ceea ce te apasă, despre problemele financiare pe care le aveți, despre buget și cheltuieli comune, dar și despre viața intimă.

Horoscop zilnic Scorpion

Mercur activează sectorul relațiilor tale și te va susține să-ți îmbunătățești dialogul cu partenerul de viață, să discutați și să ajungeți la înțelegeri comune privind viața de cuplu. Dacă ești singur, poți cunoaște persoane noi de care să te simți atras. Profesional, poți obține contractele pe care ți le dorești și poți negocia noi colaborări.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur în Taur te ajută să-ți îmbunătățești dialogul cu colegii de muncă și să găsești cele mai bune soluții pentru a crește randamentul la job. Sunt nativi care se pot angaja în perioada aceasta și nativi care-și găsesc un job suplimentar. În plus, Mercur este guvernatorul relațiilor tale și te susține să ai discuții clare cu partenerul de viață și să găsiți soluții concrete la problemele pe care le aveți.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur, în tranzitul lui prin zodia Taur, îți activează zona afectivă și te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu persoana iubită, dar și cu copiii. Este o perioadă în care îți poți exprima mai ușor sentimentele, așa că profită. În plus, poți flirta mai ușor. Pe de altă parte, ești ai creativ și sunt foarte bine susținți nativii care au talente oratorice.

Horoscop zilnic Vărsător

Profită de intrarea lui Mercur în zodia Taur pentru a lămuri neînțelegerile avute cu familia și pentru a discuta contexte ce țin de casă sau patrimoniu. Ai ocazia să-ți îmbunătățești relațiile cu cei dragi și să ajungeți la viziuni comune. Unii nativi își rezolvă situații ce țin de actele unei case sau fac un credit imobiliar. Cum Mercur îți guvernează iubirea, și în plan sentimental poți avea parte de clarificări.

Horoscop zilnic Pești

Mercur în Taur te susține foarte mult în comunicare și te ajută să te faci înțeles. Este o perioadă bună pentru negocieri, dar și pentru cei care învață, susțin examene sau interviuri. Pe de altă parte, Mercur este guvernatorul relațiilor tale și te susține să-ți îmbunătățești dialogul cu partenerul de viață, să lămuriți neînțelegeri și să ajungeți la viziuni comune.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
(P) Descoperă care e grosimea ideală a unor geamuri de tip termopan pentru un nivel...