VIDEO | Horoscopul zilei de 28 august 2022. „Balanțele” se vor pune pe primul loc

Publicat: 28/08/2022, 06:00

Azi nu suntem cei mai diplomati! S-ar putea ca vechi conficte sa ne streseze, iar prin prisma aceasta sa reactionam mai agresiv decat ar fi cazul. Azi apar cheltuieli imprevizibile.

BERBEC

Acordă timp pentru a face ceva ce îți place! Cei care se ocupă de artele plastice, muzica, dans, teatru, pictura au o zi benefică pentru activitatea creativă! Ești inspirat și te incarci prin pasiunea ta! Banii încep să vină si ei!

TAUR

Este vizată relația cu parinti-copii. Comportamentul, în special față de părinți, ar putea să nu fie cel mai bun. De fapt, ar putea fi necesară o discutie lamuritoare. Cineva apropiat iti va da sfaturi bune. Ești implicat în diverse proiecte sau relații sociale ce îți aduc beneficii.

GEMENI

S-ar putea să te simți destul de nervos, iar acest lucru se va datora unei limitări care vine din exterior. Pur și simplu ai senzația că ai doar piedici. Controlează-ți impulsurile și acceptă ceea ce ți se întâmplă. E posibil să observi mai târziu că o altă ușă se deschide.

RAC

S-ar putea să descoperi din senin o nouă datorie pe care ai uitat să o plătești și care te poate lua prin surprindere. Nu te lăsa descurajat și nu gândi negativ din această privință. Vei găsi o soluție rapid, iar ziua se dovedește a nu fi dezastruoasă.

LEU

Este o zi bună să te odihnești și să îți aduni forțele. Fă ceva frumos alături de partenerul de viață, oferă atenție și relației tale. Ești cu gândul la productivitate, la a face un proiect, și uiți de lucrurile mici, cum ar fi o masă în oraș sau o plimbare în parc.

FECIOARĂ

Te simți revigorat, întinerit, de parcă ai putea mutea munții. Și cu siguranță poți, căci te bucuri din plin de sprijinul astrelor. Cu această protecția, ar fi bine să te preocupi de aspectele majoredin viata ta. De asemenea, comunici foarte bine și rezolvi probleme în cuplu sau familie.

BALANȚĂ

În această zi, vei ajunge să înțelegi că ai nevoie să te pui pe primul loc, poate că vei începe un nou curs sau îți vei aprofunda și mai mult educația mai departe. Nu îți neglija partenerul de viață!

SCORPION

Un moment de liniște și de distracție în relațiile tale, fie că este vorba de iubit sau de parteneriate de afaceri. Ești prietenos și acest lucru te face să fii plăcut de cei din jur, iar ei îți pot oferi anumite avantaje. Legi parteneriate azi, împărtășești idei, faci planuri de viitor.

SĂGETĂTOR

Astăzi se poate să fie vorba despre o schimbare la locul de muncă, una care te pune cumva în lumina reflectoarelor. În principiu, va fi ceva ce te va avantaja și îți va aduce bucurie. Totuși, e posibil să ai tendința de a fi ușor reticent. Acceptă ce ți se oferă, este spre binele tău!

CAPRICORN

Te poți aștepta la surprize și schimbări în familie. Poți să începi și un program de detoxifiere fizică, vei primi o mare energie. S-ar putea să apară si o datorie de care ai uitat.

VĂRSĂTOR

Ești foarte deschis către nou și chiar ești interesat de alternative – de pildă vei căuta soluții pentru a-ți ușura treaba la locul de muncă. Însă s-ar putea să ai senzația că, de fapt muncești mai mult. Caută echilibru și nu te arunca din prima. În relația ta, totul e grozav, simți fluturi în stomac!

PEȘTI

Ai o claritate în gândire și reușești să te gândești din avans la situații, anticipând astfel eventualele probleme. Această bună strategie îți asigură o victorie la locul de muncă. Te simți excelent, ești în cea mai bună formă a ta azi!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase