VIDEO | Horoscopul zilei de 9 aprilie 2022. „Racii” atrag norocul de partea lor

Publicat: 09/04/2022, 06:00
Actualizat: 09/04/2022, 09:10

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează zodia Rac și va forma aspecte de susținere cu planetele din Pești, dar și aspecte tensionate cu planetele din Berbec.

Acest context astrologic al zilei ne va amprenta cu sensibilitate, cu emoții trăite intens și ne va focusa atenția pe contexte legate de casă și familie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Poți fi copleșit de emoții, de amintiri din trecut sau în alte cazuri sunt contexte legate de familie care te necăjesc. Conectează-te la vocea interioară dacă nu te simți în cea mai bună formă din punct de vedere emoțional. Îți va da răspunsurile de care ai nevoie.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să te confrunți cu dureri de cap, cu stări de irascibilitate și cel mai bine ar fi să ieși cu prietenii. Poate fi o zi bună pentru cei care studiază practici spirituale sau caută un tratament pentru o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Gemeni

Se întrevăd nemulțumiri financiare care te determină să pui punctul pe I într-o discuție despre bani. Te poți implica în activități extra menite să-ți rotunjească veniturile, însă o ieșire cu prietenii te poate face să cheltui mai mult decât ți-ai planificat.

Horoscop zilnic Rac

Luna continuă și astăzi să traverseze zodia ta ți-ți imprimă sensibilitate, romantism și o stare generală de bine care te ajută să atragi oportunitățile în viața ta. Grijă la cum administrezi relațiile cu persoanele care au autoritate în viața ta.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să vină niște tensiuni, neînțelegeri în grupul de prieteni. Posibil să nu te simți suficient de apreciat de cei din anturaj. Ai grijă că astăzi ești mai sensibil decât de obicei și te poți supăra rapid și din orice, fără motiv.

Horoscop zilnic Fecioară

Poți cunoaște persoane noi cu care să fii pe aceași lungime de undă, care să te inspire și să-ți ofere sfaturi bune. Te poți împăca cu un prieten sau pur și simplu îți poți îmbunătăți relațiile cu cei din anturaj, însă vei fi destul de reticent la persoanele noi care nu-ți plac din prima.

Horoscop zilnic Balanță

Partenerul de viață poate veni cu unele planuri care să nu fie pe placul tău. Mare grijă că ai tendința de a te impune cu autoritate. Pot depăși cu bine ziua dacă te preocupi de activități care îți fac plăcere și dacă te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion

Este o zi foarte bună în dragoste. Te poți reapropia te partener și vă puteți face împreună planuri de viitor. Ajungeți la viziuni comune. Relațiile cu copiii sunt și ele foarte bune. Grijă la unele sarcini nefinalizate care te pot prost dispune.

Horoscop zilnic Săgetător

Se întrevăd tensiuni cu persoana iubită legate de viața intimă sau tensiuni financiare, care pleacă de la bugetul comun, de la cheltuieli. Ai nevoie de mai multă liniște și de reconectare la propria ta persoană, așa că nu ar strica să petreci mai mult timp în intimitatea căminului.

Horoscop zilnic Capricorn

Este o zi foarte bună pentru a o petrece cu partenerul de viață, pentru a vă apropia și a face progrese. Cei singuri se dedică mai mult prietenilor. Posibile tensiuni, în schimb, cu familia și s-ar putea ca reproșurile celor dragi să aibă legătură chiar cu relația ta de cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai nevoie de mai multă odihnă, de mici schimbări în stilul de viață. Evită acțiunile care implică efort și evită să faci excese, chiar dacă ți-ai luat niște sarcini care să-ți aducă un venit suplimentar. De asemenea, ai mai multă grijă la deplasări. Îți cam lipsește capacitatea de concentrare.

Horoscop zilnic Pești

Este o zi bună pentru a o perece alături de persoana iubită sau de copii. Ajungeți ușor la viziuni comune și empatizați foarte mult. Este posibil să faci unele cheltuieli însă evită speculațiile financiare pentru că pot aduce pierderi.