VIDEO | Imagini șocante la Craiova, unde mai mulți agenți de pază au bătut crunt doi tineri într-o benzinărie. Agresorii au fost arestați pentru 30 de zile

Publicat: 04/02/2022, 11:42
Actualizat: 04/02/2022, 12:23

Scene de o violență sălbatică au fost surprinse într-o benzinărie din Craiova. Patru agenți ai unei firme de pază din oraș au snopit în bătaie doi bărbați. Scena a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, iar imaginile au fost vizualizate și de polițiști care i-au reținut pe agresori.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere, obținute de Gândul, se vede cum scandalul izbucnește inițial afară, lângă pompele de încărcare. La un moment dat, se observă cum mai mulți indivizi se lovesc. Doi bărbați reușesc să intre în incinta clădirii benzinăriei, iar cei patru agenți încearcă să forțeze ușa de la intrare pe care victimele o țineau închisă cu forța.

Într-un final, agenții intră în incinta stației după ce au spart un geam de termopan și au distrus o ușă de acces în locație și îi agresează pe cei doi cu pumnii și picioarele, dar și cu bastoanele cauciucate din dotare. Totul ar fi pornit de la o glumă. Victimele au văzut un afiș cu reclama firmei de paza și au sunat la numărul din reclamă. Au chemat agenții sub pretextul că în benzinărie a izbucnit un scandal. La fata locului au ajuns patru angajați ai firmei de pază, doi tineri de 24 și 29 de ani și alți doi bărbați, de 30, respectiv 53 de ani.

Persoanele agresate au ajuns la spital cu multiple leziuni

Când și-au dat seama ca au fost chemați degeaba, agenții au început să-i lovească. Cei doi bărbați loviți au suferit multiple leziuni și au fost transportați de urgentă la spital.

Totul s-a întâmplat în data de 28 ianuarie, iar în această săptămână polițiștii au luat deja primele măsuri față de agenții de pază.

“Polițiști din cadrul Secției 2 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, 2 tineri de 24 şi 29 de ani şi 2 bărbaţi de 30 şi 53 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă şi distrugere”, transmite Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Cei în cauză au fost prezentaţi Judecătoriei Craiova care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile.