VIDEO | Mărturia unchiului fetei găsite moartă în lada de la pat. Ce spune despre o posibilă implicare a surorii lui în uciderea copilei de 12 ani

Publicat: 06/06/2023, 19:07

Cazul Anei Maria, fata în vârstă de 12 ani care a fost găsită moartă în lada de la patul unui apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a șocat o țară întreagă. Tatăl copilei, bunica și unchiul acesteia au fost audiați, marți, la Poliție, anchetatorii încercând să stabilească circumstanțele în care a avut loc crima. În acest timp, mama fetei a fost reținută în Spania, urmând să se clarifice dacă a fost sau nu implicată în crimă.

Fratele Simonei Iftimovici, femeia în vârstă de 35 de ani care a fost reținută marți de polițiștii spanioli, a oferit câteva detalii despre o posibilă implicare a surorii lui în uciderea fetiței de 12 ani.

„Eu sunt fratele mamei. Exact ce am discutat acolo și noi ieri, așa ne-au spus și ei (anchetatorii – n.r.) acum”, a precizat bărbatul.

Întrebat dacă este de părere că odioasa crimă a fost comisă chiar de către sora sa sau aceasta ar fi fost complice la crimă, bărbatul a răspuns: „Nu, n-are cum. Eu nu cred așa ceva. Organele își fac treaba, ei știu mai bine. Nu știm nimic, habar n-avem. Așa am auzit și noi (că a fost reținută în Spania – n.r)”.

„Concubinul surorii mele nu era violent”

În ceea ce privește posibilitatea ca fata să fi fost ucisă de concubinul femeii, unchiul copilei a spus: „Nu cred. Nu știm nimic, nu știm ce să spunem. Nu era violent, nu nimic”.

De asemenea, bărbatul a menționat că sora sa și concubinul ei aveau „relații normale, ca fiecare”, neștiind, însă, de cât timp cei doi formau un cuplu.

Și tatăl fetei a fost audiat de anchetatori, el fiind și cel care a reclamat dispariția fetei, la Poliție, în luna mai. Vizibil afectat de cele întâmplate, tatăl fetei a refuzat să dea detalii despre cele discutate cu anchetatorii.

„Se schimbă iar răspunsul, nu pot să vă comunic nimic. Vă rog frumos, că am intrat în depresie, lăsați-mă! Lăsați-mă, vă rog frumos!”, au fost strigătele disperate ale bărbatului, care s-a grăbit să plece, după audieri, alături de rudele sale.

Anchetatorii au chemat la audieri și pe una dintre vecinele victimei, care ar avea apartamentul lipit de cel în care a avut loc crima șocantă. Femeia era însoțită de copilul ei și nu a dorit să dea nicio declarație legată de circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Potrivit informațiilor preliminare, fata în vârstă de 12 ani a fost dată dispărută de către tatăl său încă de la începutul lunii mai și ar fi fost ucisă cu mai bine de trei săptămâni înainte de a fi găsită.

Mama fetei ucise, localizată în Spania

Conform unor surse judiciare, părinții fetiței erau despărțiți de mai multă vreme și stabiliseră, de comun acord, să împartă custodia. Sursele citate au precizat că fata pleca des de acasă și mergea la mamă, unde rămânea perioade mai lungi de timp.

Proprietarul apartamentului din strada Gorneni, Sector 4, unde femeia și concubinul său stăteau în chirie, i-a anunțat, sâmbătă, pe ofițerii Serviciului Omoruri că în lada patului există un cadavru ambalat într-un sac din plastic, iar chiriașii săi au dispărut.

Anchetatorii bucureșteni au stabilit că atât mama, cât și concubinul acesteia au plecat din țară, cu o mașină, însă destinația nu era cunoscută, drept pentru care au solicitat, prin Europol, sprijinul polițiilor din statele UE.

Autoritățile au reușit, în acest fel, localizarea Simonei Iftimovici pe teritoriul Spaniei, în cursul zilei de marți. Femeia a fost ridicată de polițiști și urmează să fie interogată, iar concubinul ei este căutat în continuare.


CITEȘTE ȘI:

Fetița de 12 ani găsită moartă în lada de la pat era dată DISPĂRUTĂ de la începutul lunii mai. Ana-Maria plecase să petreacă Paștele cu mama ei

Cadavrul descoperit în lada unui pat dintr-un apartament din București este al unei FETE de 12 ani / Mama adolescentei, găsită în Spania

„Mi se părea că avea o față foarte ciudată”. Primele mărturii ale rudelor fetei găsită moartă în dormeza unui pat despre principalul suspect de crimă

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ștafeta torței olimpice de la Paris 2024 va include 30 de situri din patrimoniul UNESCO