VIDEO | Micutzu, dezvăluiri în podcast-ul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar: Am plâns la „Copacul Dorințelor”

Publicat: 26/09/2022, 10:30

Invitat la podcast-ul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar, celebrul actor de comedie Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă „Micutzu”, a vorbit despre filmul „Copacul Dorințelor”, care a intrat recent și pe platforma de streaming Netflix.

„Eu pot să înțeleg de ce n-a mers lumea la film, dar din păcate nu a fost nici vina noastră, nici vina lor, nu a fost vina nimănui, din fericire, nu din păcate.

Înțeleg că e o perioadă grea pentru toată lumea, că în perioada asta vrei să râzi, nu să te lovești iar de realitatea destul de cruntă a vieții.

„Câteodată e bine să suferi, să scoți din tine lucrul ăla”

Sincer, e un film foarte bun, de sine stătător, lăsând laoparte aspectul caritabil. E foarte bun, ca film. E destul de greu de digerat, dacă n-ai stomacul gros. Este pe Netflix.

Ce e bine la filmul ăsta, că nu e vorba doar despre un copil bolnav, e și că există planul ăsta fantastic, care reduce din dramă, care ajută foarte mult povestea, îi dă o caracteristică foarte caldă și ușor de digerat și mai ales dacă lumea e nostalgică după „Amintiri din copilărie”, chiar este de văzut, ținând cont însă că, la final, s-ar putea să verși niște lacrimi, care, chit că ne ferim, cred că ar trebui să le mai vărsăm câteodată, pentru că toată lumea a ținut foarte mult în ea anii ăștia și avem senzația că nu e bine să suferim. Câteodată e bine să suferi, să scoți din tine lucrul ăla.

Micutzu, despre accidentele mici și mari: „Statistic vorbind…”

Se spune, statistic, că e bine să ai accidente mici în trafic, pentru că așa amâni accidentul ăla mare. Te și face mai atent și statistic vorbind, dacă ai avut un accident, e foarte greu să mai ai un accident în perioada următoare.

Așa că, dacă mai lovește lumea mașina un pic, să se bucure. Să nu mai fie așa supărată.

La „Copacul Dorințelor” am plâns”, a mărturisit Cosmin Nedelcu la podcast-ul lui Mihai Morar.

Podcast-ul integral poate fi vizionat aici

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase