VIDEO | O femeie de 74 de ani, dată dispărută, a fost găsită în viață după mai multe ore de căutări. Ea plecase de acasă desculță

VIDEO | O femeie de 74 de ani, dată dispărută, a fost găsită în viață după mai multe ore de căutări. Ea plecase de acasă desculță
Sursa: captură video
Publicat: 29/01/2022, 14:38
Actualizat: 29/01/2022, 14:41

O femeie de 74 de ani, din comuna Godeni, judeţul Argeş, a fost găsită în viaţă după ce a fost dată dispărută. Poliţiştii fac un apel către cei care au rude în vârstă care locuiesc singure sau în zone izolate, să se asigure că sunt vizitate periodic de cineva de încredere.

După sesizarea dispariției bătrânei, efective mărite au fost mobilizate pentru căutarea femeii. Jandarmi, pompieri şi salvamontişti, dar și echipa canină din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, au verificat toată localitatea. Bătrâna, care suferă de afecţiuni medicale specifice vârstei, plecase și desculță de acasăă.

„Ea fost găsită în viaţă, într-o zonă cu vegetaţie forestieră din comuna Godeni”, a spus Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.


Femeia, desculță și într-o ușoară stare de hipotermie, a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spital pentru investigații.

Câțiva vecini spun că o vor lua acasă și vor avea grijă de ea până când rudele vor găsi o posibilitate de a o ajuta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase