VIDEO| O tânără româncă și iubitul ei, ambii studenți la Medicină, au fost găsiți morți într-o vilă din Iași. Anchetatorii iau în calcul un posibil asasinat

VIDEO| O tânără româncă și iubitul ei, ambii studenți la Medicină, au fost găsiți morți într-o vilă din Iași. Anchetatorii iau în calcul un posibil asasinat
Sursă foto: BZI.ro
Publicat: 11/12/2021, 11:47

O tânără româncă şi iubitul ei marocan, ambii studenţi la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” , au fost găsiţi morţi, sâmbătă dimineață, în vila de lux în care locuiau din Iași, relatează jurnaliștii locali de la Bună Ziua Iași.

Surse judiciare au declarat pentru Gândul că procurorul de caz ia în calcul trei scenarii: dublă sinucidere, crimă și sinucidere, sau omor. Cea mai plauzibilă fiind ultima, deoarece trupurile celor doi tineri ar fi fost incendiate.

Cadavrele tinerilor au fost deja ridicate și duse la IML Iași, pentru a se efectua necropsia și a se stabili cauzele deceselor. Cei doi erau studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, iar locuința în care au fost gășiti morți era închiriată.

Suspecții, duși la audieri

Potrivit BZI, suspecţii dublului asasinat din zona Moară de Vânt a municipiului Iaşi au fost ridicaţi sâmbătă dimineaţă pentru a fi conduşi la audieri.

În această dimineață, într-un imobil din municipiul Iași, au fost găsite decedate, în condiții suspecte, două persoane, respectiv o femeie și un bărbat.Bărbatul era cetățean marocan, iar, în după-amiaza de 10 decembrie, ar fi fost sesizat faptul că acesta trebuia să ajungă în Belgia în cursul zilei, aspect ce nu s-a întâmplat”, anunță IPJ Iași.

Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, împreună cu polițiști Serviciului de Investigații Criminale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase