VIDEO. Polițiștii locali din Constanța au ridicat mașina unei femei în scaun cu rotile, deși era parcată pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilități

Publicat: 04/01/2023, 08:09

Polițiștii locali din Constanța au ridicat, marți seară, autoturismul unei femei cu dizabilități locomotorii din parcarea unui centru comercial. Asta deși mașina era parcată pe un loc special destinat persoanelor cu nevoi speciale.

Mașina era parcată pe un loc special destinat persoanelor cu handicap. Femeia era în scaun cu rotile, alături de un copil de trei ani.

Avea semnele aferente în parbriz și pe lunetă, dar nu își pusese legitimația în geam.

Șoferița și-a recuperat mașina după ce a achitat taxa de ridicare de 570 de lei, chiar dacă a prezentat documentele care atestă că are handicap.

Chiar și talonul mașinii specifică exact că mașina este adaptată pentru cei cu dizabilități.

Șoferița și familia ei au dezaprobat puternic atitudinea poliției locale. În cele din urmă, polițiștii locali nu i-au mai dat și amendă, ci doar avertisment.

Totuși, femeia a sesizat fapta la Poliția națională, scrie antena3.ro.

Sursa video: YouTube / Constanța 100%

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase