VIDEO | Razie de amploare în Ploiești. Sunt căutate persoane suspectate de furt din magazine și de viol

Publicat: 09/02/2022, 08:45
Actualizat: 09/02/2022, 08:56

O razie de amploare are loc, miercuri dimineața, în Ploiești. Sunt căutate persoane suspectate de furt din magazine, din mașini și de viol.

La acțiune participă polițiștii structurilor de investigații criminale, ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Municipiului Ploiești.

Verificările oamenilor legii au loc în Ploiești și în două comune din județul Prahova.

„În cadrul acțiunii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești vor pune în executare 9 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și 2 comune din județul Prahova, în vederea documentării activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt din societăți comerciale și din auto și viol”, transmite IPJ Prahova.

La percheziții particiă și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) Prahova și jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult