VIDEO | Scandal pe o stradă din Craiova. Doi tineri au ajuns la spital, iar o mașină a fost avariată

Publicat: 14/02/2022, 09:26
Actualizat: 14/02/2022, 09:28

Un scandal a avut loc pe o stradă din Craiova, în care au fost implicați șapte bărbați. În urma altercației, doi tineri au ajuns la spital, iar o mașină a fost avariată.

Conflictul a avut loc între 4 bărbăți, pe de o parte, și alți trei, pe de altă parte, toți din Craiova. În urma scandalului violent, doi tineri, de 16 și 29 de ani, au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„De asemenea, în timpul conflictului, unui autoturism i-au fost provocate distrugeri”, a transmis Poliția Dolj.

Bătaia a avut loc pe strada Bârsești, din Craiova.

„Persoanele implicate în conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru audieri”, menționează sursa citată.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult