VIDEO| Scene de coșmar într-un spital din România. Bărbat bătut de paznic în sala de așteptare

VIDEO| Scene de coșmar într-un spital din România. Bărbat bătut de paznic în sala de așteptare
Bărbat bătut în fața unui spital. Sursă foto:captură video YouTube
Publicat: 16/10/2021, 08:20
Actualizat: 16/10/2021, 08:21

Scene incredibile au avut loc, vineri noaptea, în curtea Spitalului Județean de Urgență din Tulcea. Un bărbat a fost luat la bătaie de paznicul unității medicale, incidentul fiind surprins de un martor şi postat pe o reţea de socializare.

În imaginile filmate se poate observa cum agresorul loveşte victima cu pumnii în cap, iar aceasta se prăbușește pe asfalt.

Cel pus la pământ ar fi amenințat cu o armă albă cadrele medicale și pacienții, susține paznicul. Autorul filmării susține că cel lovit a fost adus cu o ambulanță SMURD la camera de gardă și era agitat, fiind probabil băut ori cu o tulburare mintală.

Martor: De ce dai bre în el? Hei, paza! Voi de ce nu vă băgaţi? De ce îl lăsaţi să îl bată?

Agent de pază: Dar ce treabă am eu cu domnul?

Martor: Ce treabă ai tu cu domnul?

Agresor: Te rog frumos, opreşte”, a fost dialogul dintre cel care a filmat şi cei implicaţi.

Scena a avut loc  lângă mai mulţi agenţi ai unei firme de pază, care nu intervin.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, vineri seara, în urma apariţiei materialului video de pe o reţea de socializare în care se vede un bărbat agresat fizic şi verbal.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor că fiind un bărbat de 54 ani din municipiul Tulcea. În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Tulcea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase