Bătaie pentru un loc de parcare, la un mall din Craiova – VIDEO

Două persoane au fost agresate, la un mall din Craiova, pentru că ar fi ocupat un loc de parcare pe care îl aveau în vizor patru indivizi dintr-o altă mașină. Scena a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale centrului comercial.

Incidentul a avut loc luni seară la cel mai mare mall din Craiova. Oamenii din cele două mașini s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare. Pe imagini se vede cum un individ încearcă să parcheze, dar pentru că nu face manevrele corecte nu poziționează bine mașina, așa că iese din locul de parcare cu spatele, moment în care o altă mașină de dimensiuni mai mici ocupă spațiul respectiv.

Oamenii din primul autoturism reușesc să găsească un alt loc de parcare pe un rând paralel, dar cu toate acestea îi agresează pe cei care se dau jos din mașina care le-a ocupat locul. Pe imagini se vede cum între ei are loc un schimb de replici, apoi unul dintre indivizi îl lovește pe un altul din celălalt autoturism. Polițiștii au declanșat o anchetă după ce o tânără, de 21 ani, din Craiova, a sunat la 112 și a reclamat scandalul.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele cercetări au stabilit faptul că, în parcarea unui centru comercial din Craiova, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani, din localitate, ar fi fost agresați de 4 persoane, care ulterior comiterii faptei, ar fi părăsit fața locului într-un autoturism, plecând într-o direcție necunoscută. Persoanele vătămate au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

La nivelul Secției 3 de Poliție Craiova a fost constituit un colectiv format din lucrători de investigații criminale care au efectuat cercetări pentru a-i identifica pe agresori.

“În această dimineaţă, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, au fost identificaţi un bărbat de 48 de ani şi 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că ar fi agresat fizic, în cursul zilei trecute, un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, din Craiova, în parcarea unui centru comercial din localitate. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, a mai spus Sadoveanu.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.