VIDEO. Scene șocante într-un cimitir din Argeș. Un bărbat a amenințat că-și dă foc, fiind nemulțumit de extinderea cimitirului din localitate

Publicat: 04/03/2021, 11:57
Actualizat: 04/03/2021, 13:04

Incident petrecut, ieri, într-un cimitir din orașul Stefanesti din Argeș. Un bărbat de 60 de ani din localitate s-a dus în cimitir, de unde a amenințat că își va da foc. Bărbatul s-a declarat total nemulțumit de modul în care au fost realizate lucrările pentru extinderea acestuia.

Un bărbat a amenințat că-și dă foc într-un cimitir

Nemulțumirea bărbatului ar veni după o problemă a locurilor de veci. Acesta nu este de acord cu modificările de extindere aduse cimitirului din Ștefănești. În semn de protest, bărbatul a început să amenințe că își va da foc.

Un localnic care l-a văzut pe bărbat în cimitir, cu un cuțit și un bidon de benzină, a apelat la 112.

Ce îl nemulțumea

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 60 de ani, din Ştefăneşti, este în cimitirul din localitate, unde ameninţă cu autoincendierea, nemulţumit fiind de extinderea cimitirului”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

La fața locului au ajuns echipe impresionante de polițiști, respectiv echipaje de poliţişti şi şeful Poliţiei Ştefăneşti, pentru luarea primelor măsuri. Ulterior au ajuns în zonă adjunctul inspectorului şef al IPJ Argeş, şeful Serviciului Ordine Publică, dar şi o echipă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, în vederea detensionării situaţiei.

Au fost prezenți și negociatori, care au încercat să-l convingă pe bărbat să renunțe la inițiativa sinucigașă. Într-un final, omul a fost imobilizat și condus la Secția de Poliție pentru audieri.

În vârstă de 60 de ani, el a fost internat într-un spital de psihiatrie.

El va rămîne internat sub pază timp de trei zile. Abia apoi, în funcție de rezultatul expertizei, se va face și o încadrare a faptei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase