VIDEO. Sfârşit tragic pentru un şofer român de TIR. A murit după ce a intrat într-o mașină de întreținere a autostrăzii

VIDEO. Sfârşit tragic pentru un şofer român de TIR. A murit după ce a intrat într-o mașină de întreținere a autostrăzii
Foto: Captură YouTube
Publicat: 29/05/2021, 12:46

Un accident teribil s-a produs vineri pe o autostradă din Cehia. Un şofer român de TIR a murit după ce a intrat într-o mașină de întreținere a autostrăzii.

Tot momentul a fost filmat. În imagini se poate vedea cum șoferul român nu a frânat deloc.

La opt și jumătate dimineața, șoferul camionului s-a izbit, în direcția spre Slovacia, de un vehicul de întreținere a drumurilor care se mișca lent în fața sa. În urma impactului, ambele mașini s-au lovit de parapetele de pe mijlocul autostrăzii”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala.

Șoferul camionului a rămas încarcerat în cabină. Mai mulți membri ai unei patrule de poliție slovacă, ce supraveghează migrația, au oferit primul ajutor. Polițiștii au încercat să forțeze ușa cabinei și să ajungă la bărbatul rănit, iar apoi au intervenit pompierii cehi. Serviciul de ambulanță a trimis și un elicopter.

„Am trimis un elicopter și un echipaj medical la sol la fața locului. Salvatorii l-au resuscitat pe bărbatul de vârstă mijlocie”, a declarat Hedvika Kropáčková, o purtătoare de cuvânt a serviciului de salvare.

Românul nu a putut fi salvat

„Din motive încă nedeterminate, șoferul camionului a intrat în plin într-un vehicul marcat, care se deplasa cu viteză redusă, iar efectul a fost că aceste vehicule au lovit apoi bornele centrale. Șoferul camionului a rămas încarcerat”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala, potrivit stiridiaspora.ro.

Din nefericire, românul nu a putut fi salvat.

Șoferul vehiculului de întreținere a fost transportat la spital. El s-a ales cu coaste rupte.

Autostrada a fost închisă în ambele sensuri.