VIDEO ȘOCANT | Bătrân bătut cu pumnii și picioarele pe stradă. Agresorul și-a pus fiul de 12 ani să filmeze scenele de coșmar

Publicat: 10/06/2022, 17:28

Un bărbat de 40 de ani din Bârlad a bătut un bătrân, în timp ce fiul său a fost obligat să filmeze toată scena șocantă. La un moment dat, fiul își roagă tatăl să se oprească, dar acesta continuă să-l lovească pe bătrânul căzut într-un gard viu. Coșmarul se termină abia atunci când fiul agresorului reușește să-și sperie tatăl spunându-i că vin oameni.

„Uite că trec oameni! Gata, tati, gata!”. Bătrânul striga și el „Gata, nu mai pot, nu mai pot! Eu nu am făcut nimic la nimeni, eu doar mie mi-am făcut! Nu mai pot, nu mai pot, gata!”, se plânge bătrânul agresat.

Se pare că la mijloc ar fi o femeie, pe care, mai demult, ar fi iubit-o și bătrânul de 61 de ani. În prezent acea femeie este concubina agresorului.

Scenele de coșmar s-au petrecut în Bârlad, județul Vaslui, iar imaginile au ajuns pe Facebook.

Agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

„Cu privire la materialul video postat pe o rețea de socializare, în care este prezentată agresiunea unui bărbat, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: La data de 8 iunie a.c., ora 22.00, Poliția Municipiului Bârlad s-a sesizat cu privire la apariția respectivului material video în spatiul public și a dispus efectuarea de verificări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a fost produsă agresiunea”, transmie IPJ Vaslui.

Plângere făcută de sora victimei

Sursa citată  arată cu ulterior, la ora 23.20, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, de către o femeie, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Bârlad, sora persoanei vătămate, cu privire la faptul că, în data de 30 mai a.c., în zona străzii Siret din municipiul Bârlad, fratele său, bărbat de 61 de ani, ar fi fost agresat și amenințat.

„În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale. Un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 40 de ani, a fost identificat și urmează a fi condus la sediul Poliției Municipiului Bârlad, pentru audieri”, se mai arată în comunicatul  IPJ Vaslui.

În acest caz a fost sesizată și Protecția Copilului, care a declanșat o anchetă socială.