EXCLUSIV | Un individ care a violat o copilă, după ce a amenințat-o că o fierbe de vie, a dispărut fără urmă. Bărbatul a fugit, în condițiile în care procesul a durat nouă ani

Publicat: 08/06/2022, 19:18
Actualizat: 09/06/2022, 01:30

Un bărbat acuzat că a sechestrat și violat o copilă, pe care apoi a obligat-o să întrețină relații sexuale și cu alți doi indivizi, a dispărut fără urmă după ce magistrații l-au condamnat definitiv, la mai bine de 9 ani de la data comiterii faptei. Conform autorităților, la vremea respectivă, fata a fost dusă în incinta unei fabrici de mezeluri, unde a fost amenințată că, dacă nu se supune, va fi aruncată în cazanul pentru fierberea cărnii.

Samet Uyluer, zis Turcu, avea 19 ani în iarna lui 2013, când a dus o minoră în incinta unei fabrici de mezeluri, unde a sechestrat-o, a bătut-o cu un lemn și a obligat-o apoi la perversiuni sexuale, în timp ce o a doua fată, prietenă cu agresorul, a filmat cu telefonul mobil.

Pentru că, în ciuda chinurilor la care era supusă, fata a refuzat, la început, să-i satisfacă poftele, Uyluer a amenințat-o că o aruncă în cazanul folosit la fierberea cărnii.

Mai mult, individul i-a luat și telefonul mobil, pe care părinții disperați o sunau întruna, și a sechestrat-o până a doua zi, când a obligat-o la perversiuni sexuale cu alți doi bărbați de origine turcă. Potrivit motivării instanței, cei doi nu ar fi știut faptul că victima a fost constrânsă de Samet Uyluer și au crezut că relațiile sexuale sunt consfințite.

Victima a fost filmată cu telefonul mobil

Audiată de judecător, victima a retrăit chinurile pe care le-a trăit în ianuarie 2013.

Inculpatul m-a dus într-o cameră, unde a întreţinut relaţii sexuale orale cu mine, în timp ce martora … ne-a filmat. Cu această ocazie, am fost lovită pe spate, coapse, în zona gatului şi trasă de păr. I-am spus în mod repetat inculpatului că nu vreau să întreţin relaţii sexuale cu el şi să mă lase să plec, dar tot timpul uşa era închisă. Ulterior, am fost cu el la centrala fabricii şi mi-a spus și acolo că vrea să întreţinem relaţii sexuale orale, şi dacă refuz, mă va arunca în cazan”, a declarat victima.

În continuare, aceasta a descris cum, în aceeaşi seară, la fabrică a venit un cetăţean de origine turcă, iar Samet Uyluer a pus-o să întreţină relaţii sexuale orale și cu acesta.

Cu această ocazie, am fost trasă de păr, iar inculpatul mi-a spus că dacă nu întreţin relaţii sexuale cu el, nu voi putea pleca. A doua zi, inculpatul m-a dus într-o altă clădire, unde era un alt cetăţean de origine turcă, cu care m-a pus să întreţin relaţii sexuale orale. Am încercat să plec de acolo de mai multe ori, o dată chiar am reuşit, dar uşa de la intrare era din tablă şi a făcut zgomot, iar inculpatul m-a prins şi m-a bătut”, a mai spus victima.

Agresorul a apucat să dispară

Conform motivării instanței, la momentul plângerii, fata a fost supusă unei expertize psihologice, din care a reieșit că a suferit o traumă puternică.

Persoana vătămată are trăiri emoţionale puternice şi reacţie promptă la frustrare, ce poate deveni uşor ultrasensibilă, neliniştită şi poate dezvolta reacţii neadecvate (iraţionale sau rigide). La momentul evaluării, persoana vătămată a arătat un grad ridicat de distres psihologic (de neplăcere), asociat emoțiilor negative funcționale din sfera îngrijorare, panicare, alarmare și încordare. Prezintă unele simptome de stres post-traumatic, dar şi simptome din alte arii simptomatice asociate stresului post-traumatic. Trauma invocată s-a fixat în matricea emoțional-afectivă a subiectului”, au menționat medicii Institutului Național de Medicină Legală.

În plus, anchetatorii au ridicat și probe biologice de pe mai multe suprafețe indicate de victimă, care au relevat, cu certitudine, faptul că urmele provin de la cele trei persoane indicate de aceasta.

Totuși, procesul a durat nu mai puțin de nouă ani, astfel că Samet Uyluer a fost condamnat definitiv, la opt ani de pușcărie, abia anul acesta, la data de 3 iunie.

Cu această ocazie, polițiștii din Călărași care au mers la adresa bărbatului, pentru a-l duce la închisoare, au constatat că acesta a fugit, motiv pentru care a fost dat în urmărire, iar fotografia lui a fost publicată pe pagina electronică a Poliției Române.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum putea fi evitată tragedia de pe Jepii Mici. „Apariția ursului nu a fost accidentală”
Adevăratul motiv pentru care ursoaica a atacat-o pe Maria Diana. De ce fiara l-a ignorat...
FOTO. Lili Sandu, fosta iubită a lui Bogdan Stelea, e strălucitoare la 45 de ani,...
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Democrații sunt șocați, uluiți și furioși. Ce s-a aflat despre starea lui Biden: „O operațiune...
Nimic nu e aşa cum s-a crezut! Mama Mariei Diana a spus cine era băiatul...
Cât va dura mariajul lui Smiley cu Gina Pistol? Carmen Harra a dat VERDICTUL. „Ea...
Produsele cu care vânzătorii de pe litoral au dat lovitura. Se vând ca pâinea caldă,...
VIDEO Joe Biden face noi gafe. L-a numit pe Zelenski "președintele Putin" și pe Kamala...
Ce se întâmplă cu Ordonanța OUG 84 antidrog după protestul organizat de comunitatea Declic. Premierul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe...
În mai, salariul mediu net a scăzut cu 1,9% faţă de luna aprilie. Cum explică...
Descoperire TULBURĂTOARE despre apa de băut din Europa
Lovitură pentru proprietarii români de apartamente. Rămâi fără locuință și fără bani
Bani pentru cei care dețin animale de companie. Se dau câte 550 de euro
Cum a reacționat un britanic care a călătorit cu trenul în România, la clasa I....
VIDEO Joe Biden face noi gafe. L-a numit pe Zelenski "președintele Putin" și pe Kamala...
La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra...
Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am...
Astronomii au detectat o rafală radio puternică de la o galaxie pitică aflată la 3...
×