VIDEO | Un bărbat din Botoșani a fost umilit de doi consăteni, care i-au turnat cenușă pe cap. Imaginile au provocat revoltă în mediul online

VIDEO | Un bărbat din Botoșani a fost umilit de doi consăteni, care i-au turnat cenușă pe cap. Imaginile au provocat revoltă în mediul online
Sursa foto: Youtube/BotosaniNews
Publicat: 22/06/2022, 20:23
Actualizat: 22/06/2022, 20:29

O filmare publicată în mediul online în care un bărbat din Botoșani este umilit de doi consăteni în spatele unui bar a provocat revoltă. Oamenii cer poliției să se autosesizeze în acest caz și să îi tragă la răspundere pe cei vinovați.

Indivizii au profitat de naivitatea unui bărbat și l-au umilit, filmându-l și amuzându-se pe seama acestuia. Incidentul scandalos a avut loc luni, pe 20 iunie, în timp ce se aflau la un bar din localitatea Horlăceni, comuna Șendriceni.

În filmare se vede cum cei trei au mers în spatele barului, iar unul dintre bărbați i-au spus botoșăneanului, pe care l-a poreclit „King Kong”, să se așeze în genunchi și să se spele pe cap. Dacă se conforma, bărbatul ar fi urmat să primească o sumă de bani.

Vocea individului care filma se aude pe înregistrare, spunând: „Hai bagă capul acolo! Ți-am zis că îți dau 100, îți dau 100!”.

Săteanul a început să se spele cu apă pe cap, iar unul dintre participanții la scenă i-a adus detergent de vase și i l-a turnat în cap. La un moment dat, acestuia i s-a turnat pe cap inclusiv cenușă, în timp ce încearca să se clătească de spumă.

Deși o parte din oamenii prezenți au dezaprobat această atitudine, nimeni nu a interveni pentru a opri umilința bărbatului.

Un sătean a trimis clipul publicației botosaninews.ro și a cerut ca poliția să ia măsuri în acest caz. „Uitați ce face! E o persoană amărâtă și își bate joc de el”, a transmis bărbatul.

Filmarea a stârnit imediat revolă din partea internauților. „Doamne ferește-ne de așa mizerii de “oameni”. Poate ajunge clipul ăsta și în ochii poliției române să se sesizeze. Bietul om”, a scris o femeie. „Alo poliția! Trebuie trași la răspundere!”, este o altă reacție la știrea publicată de BotosaniNews.

„Sper Poliția să acționeze crunt asupra idiotului care se crede deștept!”, a mai spus un cititor. „Nu mă pot uita la acest video! Este strigător la cer cum unii pot să se bucure de așa ceva! Oare am uitat să mai fim umani?”, a scris o altă internaută.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și a absolvit școala de televiziune "Academia Studiourile Buftea", secția Editorial, citeste mai mult