VIDEO | Un șofer român de TIR a murit într-un accident teribil, petrecut pe o șosea din Italia. Camionul pe care îl conducea s-a răsturnat și a luat foc

Publicat: 02/08/2022, 13:14
Actualizat: 02/08/2022, 13:17

Un accident teribil a avut loc pe o șosea din Italia, în apropierea orașului Torino, în urma căruia un șofer român de TIR și-a pierdut viața. Camionul pe care îl conducea s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări, iar bărbatul a murit carbonizat.

Accidentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 21:00, pe șoseaua de centură din Stupinigi di Nichelino, situată în regiunea Piemonte. Potrivit primelor informații, Florian Stănciuț, în vârstă de 48 de ani, a părăsit direcția de mers și s-a izbit cu camionul frigorific, încărcat cu produse alimentare, de parapetul dintre sensurile de mers.

În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar la scurt timp, a izbucnit un incendiu puternic, care a cuprins întregul vehicul. Șoferul nu a avut nicio scăpare, rămânând captiv în cabina camionului și murind carbonizat.

Imaginile de la fața locului, surprinse de martori sau de camerele de supraveghere, sunt dramatice, iar flăcările au putut fi văzute de la kilometri distanță. La locul tragediei au intervenit agenții de la Poliția Rutieră Torino-Settimo, care au închis tronsonul pe ambele sensuri de mers, iar pompierii din Torino Lingotto și Torino Centrale au stins flăcările.

Până în acest moment, nu se știe ce anume a provocat această tragedie, poliția urmând să stabilească, în urma investigațiilor, cauza accidentului, informează Torino Today.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), București, și a absolvit școala de televiziune "Academia Studiourile Buftea", secția Editorial, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase