VIDEO | Victor Ponta: ”Drulă, Vlad Voiculescu, Cioloș și toată gașca lor de hoți și incompetenți ar trebui să fie la închisoare deja!”

Publicat: 28/08/2023, 16:10
Actualizat: 28/08/2023, 16:11

Victor Ponta, fost prim-ministru al României și consilier al premierului Marcel Ciolacu, răspunde acuzațiilor lansate de președintele Uniunii Salvați România (USR), Cătălin Drulă, într-un adevărat ”război al declarațiilor” după exploziile de la stația GPL din Crevedia.

După ce a fost acuzat că a făcut unele declarații ”controversate” în contextul tragediei de la Crevedia, Victor Ponta i-a replicat lui Cătălin Drulă – președintele USR, trimițând ”săgeți” și către Vlad Voiculescu și Dacian Cioloș.

Fostul premier al României transmite că Drulă, Voiculescu și Cioloș nu sunt decât o ”gașcă de incompetenți” care ar trebui să se afle deja ”în închisoare”. După incendiul de la Clubul Colectiv, reprezentanții USR – ”veniți pe cadavrele tinerilor” – nu au făcut altceva decât să bată pasul pe loc la capitolul ”paturi pentru arși” și, mai mult, au dus banii românilor ”în străinătate.

Drulă, Vlad Voiculescu, Cioloș și toată gașca lor de hoți și incompetenți ar trebui fie la închisoare deja! Au venit la guvernare pe cadavrele tinerilor de la «Colectiv» și au făcut ZERO paturi pentru arșiba chiar au făcut plângeri penale contra doctorilor de la «Urgență – Floreasca» care încercau facă o Secție modernă!”, a scris Victor Ponta în mediul online.

”Ciolacu și Guvernul au reacționat foarte bine, și-au făcut treaba”

Invitat la România TV, Victor Ponta a declarat că nu se poate face o comparație între cazul ”Colectiv” și cazul ”Crevedia”, explicând și de ce.

Totodată, fostul premier al României și-a manifestat satisfacția pentru că președintele Iohannis nu a intervenit pentru a se ”băga” peste Guvernul României, considerând că premierul Ciolacu și reprezentanții guvernului ”și-au făcut treaba”.

Nu există o comparație corectă între Colectiv și ce s-a întâmplat aseară (n.red. – la Crevedia), și o să vă spun de ce, ca oamenii să înțeleagă. La Colectiv au fost sute de oameni într-un loc închis. Aici a fost vorba, în primul rând, de un accident în care au fost puțini oameni, după care cei care trebuiau să intervină – pompieri, jandarmi – au fost și ei victime.

În al doilea rând, înțeleg din datele oficiale că sunt 6 sau 7 persoane intubate. După Colectiv au fost 182, atenție! De la 6 la 182 este ceva ce nicio țară din lume nu-și poate permite să trateze. 

În al treilea rând, cred că domnul Ciolacu și Guvernul au reacționat foarte bine, și-au făcut treaba, cum 0 de altfel – am făcut și noi în 2015, doar că acum, și nu sunt ironic, eu cred că este foarte bine că domnul Iohannis își vede, în continuare, de vacanță, că nu s-a mai băgat peste Guvern”, a declarat Victor Ponta la România TV.

”Acum Ciolacu trebuie se lupte cu ce au lăsat ei – vorbe goale și acuzații!”

Victor Ponta atrage atenția, în mediul online, că premierul Marcel Ciolacu trebuie să se lupte, acum, cu ce au lăsat cei de la USR în urma lor, respectiv ”vorbe goale și acuzații”.

În același timp, acesta transmite că reprezentanții USR sunt ”vânduți” și se supără atunci când le spune ”adevărul”, deși ”ne iau banii și ne omoară”.

Ei știu ia banii românilor și îi dea în Străinătate, la tot felul de «stăpâniai lor; cu banii plătiți către spitale din Străinătate în ultimii 8 ani se puteau face secții de arși în toate marile centre medicale din Romaniași NU s-au făcut din cauza celor ca Drulă și Cioloș!

Acum Ciolacu trebuie se lupte cu ce au lăsat ei – vorbe goale și acuzații! Dacă le spun adevărul se suparăașa o -l mai spun! NU am vorbit și NU vorbesc acum în calitate de consilier al cuiva – doar de cetățean sătul de acești «vânduți» care ne dau lecții și, de fapt, ne iau banii și ne omoară!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

VIDEO | Victor Ponta: „Acest stat trebuie salvat, fără el nu putem să trăim. Când arde casa, nu am cum doar eu și cu vecinii să o stingem”

Explozie la stația GPL din Crevedia. Un mort, 46 răniți, 8 în stare gravă, inclusiv pompieri. Patru răniți, transferați în Belgia și Italia

FOTOGRAFIE ȘOCANTĂ. Exploziile de la Crevedia au fost atât de puternice încât au topit căștile pompierilor

Imagini șocante la Crevedia! Oameni cu pielea arsă, conștienți, primesc îngrijiri medicale pe șosea

Analiștii anticipează că leul se va deprecia la peste 5 lei/euro, peste un an. „Încrederea în evoluţia viitoare a economiei continuă să se reducă”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
TOŢI cei cu TELEFOANE mobile sunt obligați să respecte din 29 aprilie. Guvernul a dat...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Averea lui Elon Musk a crescut cu 40 de miliarde de dolari în doar o...