WeContent, primul festival outdoor de content marketing, va reuni cei mai buni experți internaționali la Palatul Știrbey din Buftea

WeContent, primul festival outdoor de content marketing, va reuni cei mai buni experți internaționali la Palatul Știrbey din Buftea
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 18/01/2022, 16:30

Primul festival outdoor de content marketing din Europa se va desfășura în perioada 26-27 mai la Palatul Știrbey din Buftea, reunind invitați de top din România și din lume.

Sub sloganul Move out of your content zone, festivalul WeContent se îndreaptă către profesioniștii din domeniile marketing, comunicare și PR, creatori de conținut, lideri de opinie și antreprenori interesați să-și eficientizeze activitatea și să creeze awareness prin promovarea de conținut relevant.

Aflat la prima ediție în acest format, WeContent și își propune să fie un festival care să depășească granițele unei conferințe din spatele ușilor închise, transformându-se într-un real nucleu al expertizei de content marketing din Europa, printr-o abordare care îmbină informația de calitate cu divertismentul și provocarea cu relaxarea.

„E o mare bucurie să anunțăm WeContent Festival 2022, primul de acest fel organizat vreodată în Europa, în aer liber. Ne dorim să fie unul dintre cele mai ambițioase și inovatoare evenimente din domeniu, care să consolideze o comunitate puternică, dornică să învețe lucruri noi și capabilă să depășească bariere. Vor fi spuse povești și lecții valoroase, de către experți cu un know-how divers – de la storytelling, la video și podcasting, totul într-o atmosferă de festival, fără uși închise, cu libertate și idei nelimitate cu privire la strategiile de content marketing“, a declarat Al Kamara, CEO WeContent.

În cadrul WeContent Festival, vor fi în lumina reflectoarelor autori și experți cu diverse specializări, cunoscuți pe plan național sau european pentru rezultatele remarcabile obținute de-a lungul carierei. Aceștia vor dezvălui tendințe și strategii cu aplicabilitate imediată, studii de caz și povești inspiraționale, totul într-o atmosferă destinsă.

Printre speakeri se numără: Payal Arora, antropolog digital și academician renumit și autor premiat; Becky Simms, fondator și CEO al agenției Reflect Digital, cu numeroase premii în domeniu, strateg de marketing digital cu expertiză B2B și B2C și speaker pasionat, mereu dornică să inspire; Carljin Postma, fondatoarea agenției de content marketing The Post, speaker, autor și câștigătoare a titlului Femeia Anului 2017 în Content Marketing.

Vor fi prezenți peste 20 de speakeri din Olanda, UK, Belgia, Germania, Spania, Danamarca și Rusia, vor exista 3 scene, 8 masterclass-uri, peste 1200 de participanți (fizic și online), oportunități nenumărate de a învăța lucruri noi, de a aprofunda informații și de a crea conexiuni. Totodată, invitații se vor bucura de concert live și afterpary.