BREAKING NEWS! Yoav Shtern, fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino, a murit în spital!

BREAKING NEWS! Yoav Shtern, fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino, a murit în spital!
Publicat: 27/04/2022, 11:31
Actualizat: 27/04/2022, 22:12

Fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino a murit în spital. Yoav Shtern era internat în stare gravă, într-un spital din București, după ce ar fi suferit un accident casnic. Inițial, s-a crezut că a fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball. Ulterior, oamenii legii au ajuns la concluzia că incidentul s-a produs în timp ce omul de afaceri mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește. La un moment dat, el ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară.

UPDATE: Procurorii vor ancheta decesul omului de afaceri Yoav Shtern considerând ca ar fi vorba de o moarte suspectă, conform procedurii. Parchetul Tribunalului București se va ocupa de acest caz, au declarat surse pentru Gândul. La dosar vor fi depuse toate documentele medicale ale fostului soț al Oanei Cuzino. Surse judiciare au declarat că mâine acesta va fi transportat la IML pentru a fi autopsiat.

Aproape 10 zile medicii din Capitală s-au luptat să îl țină în viață pe omul de afaceri, însă miercuri inima sa a încetat să mai bată.

Yoav Shtern a ajuns, în 18 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare foarte gravă. Avea hemoragie cerebrală, două fracturi craniene și contuzii la plâmâni.

Surse judiciare au confirmat, la acel moment, pentru Gândul, că o echipă a Poliției Stațiunii Snagov a fost la spital, în aceeași azi, la scurt timp după ce personalul medical a anunțat autoritățile, potrivit protocolului în astfel de situații.

Sursele citate au menționat că, inițial s-a presupus că Shtern a fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball.

El avea hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

În urma cercetărilor, anchetatorii  Poliției Stațiunii Snagov au stabilit că omul de afaceri Yoav Shtern ar fi căzut de la înălțime, în urma unui accident casnic.

Cum a ajuns în comă fostul soț al Oanei Cuzino. Filmul complet al incidentului sângeros

Polițiștii ilfoveni au reconstituit condițiile în care omul de afaceri Yoav Shtern a ajuns în comă.

Oamenii legii au fost alertați, în seara zilei de 18 aprilie, de reprezentanții unității medicale că un pacient din Snagov a suferit răni grave și pare să fi fost bătut cu o bâtă sau un alt obiect dur.

În scurt timp, la spital a ajuns o echipă a Poliției Stațiunii Snagov, care, după identificarea bărbatului rănit, a mers la adresa acestuia.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că, polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din curtea lui Yoav Shtern.

Conform IPJ Ilfov, în jurul orei 18:28, a fost sesizat faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut și este inconștient.

Incidentul s-a produs în timp ce omul de afaceri mergea cu spatele

Din primele verificări, s-a constatat faptul că incidentul s-a produs în timp ce omul de afaceri mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește. La un moment dat, Yoav Shtern ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară.

Polițiștii din Snagov  au declanșat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-a produs incidentul.

Extrem de discret cu viața personală, multimilionarul de origine israeliană a ajuns cunoscut publicului larg după ce, în 2002, s-a căsătorit cu vedeta de televiziune Oana Cuzino, care la vremea respectivă prezenta emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, difuzată de Pro Tv. Cei doi au divorțat, însă, 12 ani mai târziu, în 2014.

Yoav Shtern deținea în România terenuri evaluate la sume de ordinul milioanelor de euro. Potrivit presei, acesta avea, în 2002 afaceri în Marea Britanie, dar partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat de înșelăciune, motiv pentru care omul de afaceri fost reținut pentru scurt timp.

Ulterior publicării celor două materiale de presă legate de starea de sănătate a omului de afaceri, am primit la redacție un punct de vedere din partea reprezentanților familiei domnului Yoav Shtern, prin care ni s-a adus la cunoștință faptul că aceasta nu dorește ca situația dificilă cu care se confruntă să fie subiect de dezbatere publică sau subiect monden.

Dorim să asigurăm familia că publicația noastră reflectă cu maximă obiectivitate și profesionalism subiectele de interes public general pentru cititorii noștri și că nici un moment nu s-a dorit crearea unei dezbateri în jurul evenimentului nefericit în care a fost implicat domnul Shtern, cu atât mai puțin abordarea acesteia ca un subiect cu caracter monden, gen care nu constituie, în sine, preocuparea ziarului Gândul. Suntem alături de familia Shtern în aceste grele momente.

Adina Anghelescu-Stancu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat în Drept, specializat în nișa subiectelor din sfera justiției, cofondator al site- ului luju.ro, citeste mai mult
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult