Zelenski a demis doi oficiali ai serviciilor de securitate, pe care i-a numit „trădători”

Zelenski a demis doi oficiali ai serviciilor de securitate, pe care i-a numit „trădători”
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 01/04/2022, 07:30
Actualizat: 01/04/2022, 07:45

Liderul ucrainean Volodimir Zelenski a demis, joi seară, doi oficiali ai serviciilor de securitate, numindu-i „trădători”.

Zelenski susține că a luat o decizie în privința „anti-eroilor”: „Nu am timp să mă ocup de toți trădătorii, dar toți vor fi pedepsiți treptat”, a declarat președintele Ucrainei, potrivit realitatea.net.

Ceo di sunt șeful serviciului intern de securitate Andrei Naumov și șeful serviciului de securitate din Herson, Serghei Krivoruhko.

Aceștia sunt acuzați că au încălcat jurământul militar și „nu au ce căuta lângă noi”, a declarat Zelenski. Liderul ucrainean a mai numit trupele ruse „forțe ale răului”.

„Invadatorii au încercat să intre în casa noastră din diferite direcții – de pe pământ, din cer, din mare. Se târăsc, zboară, navighează. Au atât de mult rău, sete de distrugere încât ne amintește nu de oameni, ci de ceva din altă lume.

Monștri care ard și jefuiesc, care atacă și ucid. Himere ale infernului!”, a exclamat Zelenski.

Citește și

Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult