Video viral. Jeremy Clarkson a făcut trecerea de la Lamborghini și Ferrari la Segway

Redactor:
Silviu Bănilă
Video viral. Jeremy Clarkson a făcut trecerea de la Lamborghini și Ferrari la Segway
Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii auto Top Gear de la BBC, apare într-o nouă reclamă pentru dispozitivul de media streaming Amazon Fire TV.

Reclama va fi difuzată sâmbătă pe postul ITV, în timpul finalei cupei mondiale la rugby și îl prezintă pe Jeremy Clarkson în timp ce se deplasează cu Segway-ul prin casă și folosește dispozitivul stick Amazon Fire TV.

„După cum vă amintiți, în primăvară, am rămas șomer”, spune Clarkson în reclama pentru Amazon, referindu-se la plecarea sa de la Top Gear, după ce a agresat fizic un producător.

„Totul a fost însă în regulă, deoarece am primit un asemenea dispozitiv. Un stick Amazon Fire TV”.

Pe parcursul reclamei, utilizatorii pot observa primul afiș pentru noua emisiune cu James May și Richard Hammond – The Clarkson, Hammond & May – care a fost comandat de Amazon Prime.

BBC a ales să nu-i prelungească contractul lui Clarkson, după ce l-a atacat pe Oisin Tymon, unul dintre producătorii Top Gear, în luna martie.

Pentru noua emisiune de la Amazon, Clarkson va primi 10 milioane lire sterline pe an. Amazon Prime a plătit 160 milioane lire sterline pentru 36 de episoade ale emisiunii auto, care vor rula în următorii trei ani. Fiecare episod are un buget de 4,5 milioane lire sterline.

Emisiunea va fi disponibilă în rețeaua Amazon Prime pentru cei care plătesc abonamentul anual de 79 lire sterline, scrie The Telegraph.

Inchide