Fabrica HELL a devenit cel mai mare gigant din lume

Fabrica HELL a devenit cel mai mare gigant din lume
Publicat: 29/05/2024, 14:28

Totul a început de la zero, iar astăzi brandul are 18 ani, fabrica lui funcționează de 15 ani, este disponibil pe 5 continente și capacitatea de producție a ajuns până la 18 milioane de băuturi pe zi 

După finalizarea noii unități de producție, fabricile din complexul HELL se întind pe o suprafață de 77,11 hectare (771.100 metri pătrați). *Asta înseamnă că, în prezent, aceasta este cea mai mare fabrică de ultimă generație din lume, deținută de către același grup, care produce și îmbuteliază (umple) cutii de aluminiu pentru băuturi într-o singură locație. Datorită capacității de producție sporite, se pot produce până la 4 miliarde de cutii de băuturi și 6 miliarde de produse finite pe an.

HELL ENERGY este unul dintre brandurile de larg consum cu cea mai rapidă creștere din lume, fapt  demonstrat atât de succesul rapid, cât și de expansiunea explozivă pe piețele de export. Brandul de origine maghiră 100%, a fost creat în 2006, a devenit lider de piață în Ungaria până în 2010, iar pe piața internațională a băuturilor energizante – cu o piață de export formată în prezent din peste 60 de țări – a devenit un jucător determinant. Compania este singura din sectorul băuturilor energizante susținută de un brand puternic, cu o gamă largă de produse la prețuri accesibile, cu o fabrică modernă de îmbuteliere și una de producție a cutiilor din aluminiu pentru băuturi, ceea ce îi oferă o poziție strategică, de neegalat la nivel global.

Povestea de succes a brandului HELL a atins o nouă etapă de evoluție: pe 24 mai 2024, compania a deschis, în Szikszó (Ungaria), o nouă unitate de producție dotată cu tehnologie de ultimă oră, care a fost inaugurată printr-o ceremonie, în Parcul Industrial HELL. Odată cu ridicarea noii unități, megafabrica HELL acoperă o suprafață de 77,11 hectare, ceea ce a propulsat activitatea de producție la un nou nivel, în prezent putând gestiona un flux de producție de până la 10 miliarde de cutii de băuturi pe an, adică 4 miliarde de cutii de aluminiu și 6 miliarde de bucăți de produse finite (cutii umplute cu băuturi).

Asta înseamnă că poate procesa până la 31 de milioane de cutii de aluminiu pe zi, dintre care 13 milioane sunt goale și 18 milioane sunt îmbuteliate. În plus, complexul nou de fabrici este acum adaptat și pentru producția de cutii de aluminiu de 500 ml, ceea ce va permite extinderea ulterioară a gamei de produse, deja impresionantă.

„Este o mare onoare și bucurie pentru mine să deschid porțile noii noastre unități de producție, care nu reprezintă doar inaugurarea unei clădiri, ci și începutul unei noi ere în care producția cutiilor din aluminiu și îmbutelierea de băuturi au loc aceeași clădire. Acesta este cel mai avansat și mai eficient model de operare din industrie, unde competitivitatea și sustenabilitatea sunt strâns legate de protecția mediului”, a declarat Barnabás Csereklye, CEO HELL ENERGY Ungaria.

La ceremonia de inaugurare a fabricii a fost celebrată, de asemenea, cea de-a 18-a aniversare de la înființarea HELL, subliniind astfel dinamica de creștere rapidă a grupului și a gamei de produse de înaltă calitate și în continuă extindere. Brandul, emblematic deja, ocupă în prezent rolul de lider de piață în 10 țări, printre care și România. Pe lângă băuturile energizante, portofoliul grupului include ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase, băuturi răcoritoare cu vitamine și apă de calitate premium. Mai mult, portofoliul include brandul de cafea gata preparată HELL Ice Coffee, care este lider de piață în 5 state.

Toate produsele HELL sunt fabricate în conformitate cu cele mai stricte reglementări din industria alimentară, conținând materii prime de o calitate excelentă, fără conservanți, coloranți artificiali sau aspartam.

Despre HELL ENERGY

HELL ENERGY este liderul pieței de bături energizante din România și unul dintre brandurile de larg consum la nivel global. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi HELL ENERGY este prezent în peste 50 de țări din toată lumea, fiind lider de piață în multe dintre acestea, printre care Ungaria, Slovacia, Grecia, Croația și Bulgaria.

În luna aprilie 2023, HELL ENERGY România a finalizat o investiție importantă pentru evoluția companiei în România, în localitatea Ungheni (Mureș). Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania și-a mărit capacitatea de depozitare și a fluidizat livrările de produse din cele 3 game: HELL ENERGY – băuturi energizante, ICE COFFEE – cafea rece gata preparată și XIXO – ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase.

Deoarece sustenabilitatea reprezintă un pilon important în activitatea companiei, HELL ENERGY utilizează doar ambalaje de aluminiu, care pot fi reciclate de infinite ori, fără a suferi modificări calitative. Prin utilizarea cutiilor de aluminiu produsele pot ajunge înapoi pe raft în doar 60 de zile, contribuind astfel la economia circulară.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO Lumea este atrasă ca un magnet de „Camino de la Muerte”, cel mai periculos...
Ilona Brezoianu și Andrei Alexandru s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment. VIDEO
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit...
Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în...
VIDEO&FOTO Noi imagini cu Putin, Kim, doi căței, un cal și o limuzină. „Ce drăguți...
BREAKING | Diana a fost înghițită de valuri în Marea Neagră. Iubitul ei n-a putut...
Regele Felipe, DISTRUS de „infidelitățile” Reginei Letizia. L-ar fi înșelat și cu fostul cumnat: „A...
Crimă în curtea unei biserici din Sibiu. Bărbat bătut până la moarte cu o bâtă...
A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții",...
Tragedie la malul Mării Negre! Diana a fost smulsă de valuri din brațele iubitului. Trupul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Parbriz spart de piatră. RCA-ul acoperă un astfel de incident?
Vremea se schimbă drastic. Vin ploile şi vijeliile. ANM: cod portocaliu în 12 judeţe şi...
Coliziune EPICĂ în spațiu, văzută cu cel mai puternic telescop al omenirii
Lege pentru toți conducătorii auto din România. De ce documente au nevoie șoferii
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Un rapper cunoscut din România a murit la doar 22 de ani, după ce a...
Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare...
Irina Columbeanu, primele declarații după întoarcerea în țară! Fiica lui Irinei Columbeanu vorbește despre revederea...
Văduva victimei lui Mario Iorgulescu, reacție dură după anularea condamnării: "Nu mai rezist! Vreau să...
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau...
O femeie a încercat să-și dea iubitul în judecată pentru că nu a dus-o la...
×