Țiriac Auto sărbătorește 30 de ani de activitate

Țiriac Auto sărbătorește 30 de ani de activitate
Sursa foto: Țiriac Auto
Publicat: 27/09/2022, 16:52

Moment aniversar pentru compania Țiriac Auto, ce sărbătorește în această toamnă 30 de ani de activitate, pe care-i marchează printr-o lună aniversară, dedicată clienților: 30 de ani Țiriac Auto. 30 de zile de oferte exclusive.

Țiriac Auto și-a propus, încă de la început de drum, să ofere servicii de calitate în sectorul auto și să devină un partener de încredere al românilor. 30 de ani mai târziu poate spune că, împreună cu clienții ce i-au fost alături, a reușit ceea ce și-a propus și că merge mai departe, cu aceleași principii solide.

La 30 de ani de la momentul la care au fost puse bazele companiei ce îi poartă numele, Ion Țiriac a declarat: „Autovehiculele au fost și rămân o mare pasiune a mea. Colecționez, admir și apreciez constant evoluția lor tehnologică. În urmă cu 30 de ani am decis să dau continuitate pasiunii mele în zona de business, importând primele unități auto în România. Am alăturat branduri, am construit servicii și cea mai vastă rețea de distribuție națională, sub numele Țiriac Auto. Împlinirea a trei decenii de activitate este o reconfirmare a stabilității și aportului nostru într-o industrie cu adevărat fascinantă.”

Țiriac Auto, în cei 30 de ani de activitate, a anticipat și a dat dovadă permanent de flexibilitate și curaj de a merge mai departe, către obiectivele propuse, transformând provocările pieței în avantaje. A construit noi linii de business și a lansat noi produse și servicii, gândite să contribuie la îmbunătățirea calității vieții clienților.

Tocmai de aceea aniversarea a 30 de ani este despre clienții companiei, pentru care au pregătit oferte și beneficii speciale, timp de 30 de zile, începând din 26 septembrie.

„Sunt extrem de onorat să marcăm, împreună cu întreaga echipă Țiriac Auto, 30 de ani de activitate în piața auto din România. Este o aniversare cu atât mai valoroasă  și semnificativă, cu cât vine după o perioadă plină de provocări în industria auto. Sărbătorim cu mândrie 30 de ani în care Țiriac Auto a demonstrat permanent că este o companie cu viziune, flexibilitate, rezistență, determinare și dorință de performanță! Este un moment emoționant pentru noi și cu siguranță, alimentați de încrederea clienților noști, vom merge înainte, pe același drum: Și mai departe, împreună!”, a declarat Marius Marian, CEO Țiriac Auto.

Țiriac Auto – carte de vizită, la 30 de ani de activitate:

  • Peste 900 de angajați
  • Showroomuri și ateliere de service în 6 orașe din țară: București, Brașov, Bacău, Constanța, Pitești, Oradea
  • Vânzări autovehicule noi pentru 6 mărci: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Ford, Mitsubishi și Hyundai
  • 410 mașini noi livrate în ultimii 10 ani, între 2012-2021
  • Vânzări autovehicule second hand: Țiriac Auto Rulate
  • 274 mașini rulate livrate în ultimii 10 ani, între 2012-2021
  • Servicii de închiriere autoturisme: Țiriac Auto Rent

Aniversarea celor 30 de ani de activitate este marcată și prin adoptarea unei logo aniversar temporar, ce va fi folosit în comunicare. Logoul aniversar, însoțit de sloganul  “Și mai departe, împreună”, va fi prezent pe majoritatea materialelor de comunicare internă și externă și vine să susțină povestea de succes a companiei Țiriac Auto, care nu se oprește aici, ci continuă să evolueze și să performeze!

Țiriac Auto este una dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din România, având în portofoliu șase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Ford, Mitsubishi și Hyundai, precum și divizia dedicată autovehiculelor second-hand – Țiriac Auto Rulate și divizia Țiriac Auto Rent, ce oferă soluții de mobilitate.

Ţiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase