A doua ediție a Marelui Picnic ShortsUP, pe 24 și 25 iulie, în Grădina Botanică din București

A doua ediție a Marelui Picnic ShortsUP, pe 24 și 25 iulie, în Grădina Botanică din București
Publicat: 13/07/2015, 12:02

Anul acesta, picnicul ShortsUP își propune să reinterpreteze spațiul Grădinii Botanice prin film și muzică, iar un ecran gonflabil va fi ancorat pentru proiecții, care vor avea loc în fiecare dintre cele două seri, de la ora 21.30, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În cele două zile, publicul va putea explora Grădina Botanică cu ajutorul unor tururi ghidate, desfășurate între orele 18.00 și 21.30.

Nu vor lipsi jocurile și gustările de picnic adunate într-un zonă special dedicată, cei prezenți având opțiuni diverse. Muzica se va auzi live, în seara de sâmbătă, când Grădina Botanică va prinde viață printr-un joc de lumini inspirat de nuanțele spațiului verde în care se va desfășura evenimentul.

Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarbă, cinefilii sunt sfătuiți să aducă pături, cu mențiunea că acestea vor putea fi cumpărate și de la eveniment.

Biletele pentru Marele Picnic pot fi cumpărate în avans prin MyTicket și Eventim, la prețul de 20 de lei, pentru o seară, dar și de la fața locului, la prețul de 25 de lei, pentru o seară, în limita locurilor disponibile.

În cazul în care vremea nu permite vizionarea filmelor sub cerul liber, evenimentul va fi reprogramat pentru weekendul următor, 31 iulie – 1 august.

Marele Picnic încheie șirul de proiecții de vară ShortsUP, urmând ca scurtmetrajele să revină sub acoperiș în formulă de toamnă. 2.500 de oameni au participat la prima ediție de picnic și peste 4.000 de oameni au vizionat filmele pe iarba grădinii, la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte 2014.