Actrița Annie Wersching a murit de cancer la doar 45 de ani. Este cunoscută pentru rolurile din „24” și „Star Trek: Picard”

Actrița Annie Wersching a murit de cancer la doar 45 de ani. Este cunoscută pentru rolurile din „24” și „Star Trek: Picard”
Annie Wersching / Sursa foto: Profimedia
Publicat: 30/01/2023, 08:59

Actrița Annie Wersching a murit, după ce a pierdut lupta cu cancerul, la vârsta de 45 de ani. Informația a fost confirmată de agentul ei, Craig Schneider. Ea era cunoscută pentru rolul agentului FBI Renee Walker din serialul „24”.

Wersching a murit duminică dimineață în Los Angeles, după ce, în 2020, fusese diagnosticată cu cancer, a declarat agentul ei pentru Associated Press. El nu a precizat tipul de cancer de care suferea actrița.

Neil Druckmann, creatorul jocului video „The Last of Us”, în cadrul căruia Wersching a fost vocea Tess, a scris pe Twitter: „Tocmai am pierdut un artist și o ființă umană frumoasă. Inima mea este zdrobită. Gândurile mele sunt alături de cei dragi.”


Actorul Abigail Spencer, care a apărut alături de Wersching în serialul SF „Timeless”, a scris și el pe Twitter: „Te iubim, Annie Wersching. O să ne fie foarte dor de tine”.


Născută și crescută în St Louis, Missouri, Wersching a apărut în zeci de seriale TV de-a lungul carierei sale de două decenii. A apărut în „Star Trek: Enterprise” și va avea roluri în al șaptelea și al optulea sezon din „24”, precum și în „Bosch”, „The Vampire Diaries”, „Marvel’s Runaways”, „The Rookie”.

Ea a interpretat-o și pe regina Borg în „Star Trek Picard” în 2022, scrie The Guardian.

Wershing a fost diagnosticată cu cancer în 2020, potrivit Deadline, dar a continuat să lucreze. Ea era căsătorită cu actorul Stephen Full alături de care are trei copii.

O pagină GoFundMe a fost creată pentru a sprijini familia.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase