Barbra Streisand va lansa în noiembrie CARTEA AUTOBIOGRAFICĂ „My Name Is Barbra”

Barbra Streisand va lansa în noiembrie CARTEA AUTOBIOGRAFICĂ „My Name Is Barbra”
Publicat: 08/02/2023, 11:09

Barbra Streisand va lansa pe 7 noiembrie cartea autobiografică mult așteptată „My Name Is Barbra”, care va apărea la editura Viking, parte a cunoscutei Penguin Random House, scrie hollywoodreporter.com.

Cu o carieră care s-a întins pe șase decenii și după ce zeci de cărți scrise despre ea, Streisand își va relata în sfârșit povestea cu propriile ei cuvinte.

În memorii, Barbra Streisand își va detalia viața începând cu perioada din copilărie și adolescență petrecută în Brooklyn până la primele zile ale carierei sale, interpretarea ei remarcabilă în versiunile muzicale și de film ale „Funny Girl” și anii de superstar internațional care au urmat.

„Cartea este, ca și Barbra însăși, sinceră, amuzantă, cu opinii și fermecătoare”, scrie editura Viking despre memoriile pe care urmează să le publice. „Ea povestește zbaterile timpurii pentru a deveni actriță, chiar dacă în cele din urmă s-a îndreptat spre muzică pentru a-și câștiga existența; înregistrarea unora dintre albumele ei apreciate; anii de efort implicați în realizarea „Yentl”; regia ei pentru „Prințul mareelor”; prieteniile ei cu celebrități, de la Marlon Brando la Madeleine Albright; susținerea ei politică; și împlinirea pe care a găsit-o în căsătoria ei cu James Brolin.”

Prima dată a fost anunțat în 2015 că Streisand va scrie o carte autobiografică, programată să fie lansată în 2017. Cu toate acestea, deși foarte așteptat de fani, volumul nu a apărut.

Vedeta în vârstă de 80 de ani este câștigătoare de Emmy, Oscar și Grammy, dar a primit și un premiu onorific Tony. Și a fost onorată cu premiile DGA, Globul de Aur și Peabody, Kennedy Center și cu premiul pentru întreaga carieră al Institutului American de Film.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „NU MĂ MINȚI!” Melodie dedicată lui DONALD TRUMP. Barbra Streisand încearcă o revenire pe scenă

Barbra Streisand rescrie istoria topurilor muzicale din Statele Unite

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase