Bolnav de afazie, Bruce Willis va reapărea pe marele ecran, într-un proiect inedit

Bolnav de afazie, Bruce Willis va reapărea pe marele ecran, într-un proiect inedit
Publicat: 28/09/2022, 15:00

Actorul american Bruce Willis, care și-a anunțat retragerea în primăvara acestui an, după un diagnostic dramatic, afazie, va reapărea, totuși pe marele ecran.

Willis a devenit primul star de la Hollywood care și-a vândut drepturile asupra vocii și mișcărilor sale companiei de tehnologie Deepcake. Acest lucru înseamnă că imaginea sa poate fi folosită alături de vedete de la Hollywood din trecut, în noi proiecte media.

Astfel, Bruce Willis ar putea apărea alături de Marilyn Monroe într-o superproducție realizată cu ajutorul inteligenței artificiale.

Imaginea starului francizei de acțiune „Greu de ucis/ Die Hard” va putea fi folosită în filme și producții TV.

Actorii de film din trecut și din prezent pot juca acum împreună pe ecran, așa cum este dezvăluit într-un nou documentar, „Tech To The Future”. Acordul inovator deschide calea pentru ca vedete  decedate să fie readuse la viață. 

Regizorul documentarului, Sandro Monetti, susține că acest tip de proiecte ar putea schimba Hollywood-ul pentru totdeauna, deoarece Deepcake își propune să devină cea mai mare agenție de talente la nivel mondial. „Actorii din ziua de azi au acum șansa de a împărți ecranul cu idoli clasici precum Cary Grant sau Marilyn Monroe. Dacă această tehnologie ar fi fost disponibilă puțin mai devreme, l-am fi putut vedea pe Elvis în propriul său film biografic”, a spus acesta, potrivit contactmusic.com.

CEO-ul Deepcake, Maria Chmir, a confirmat că se poartă discuții cu studiouri de film și cu administratorii averilor unor vedete decedate.

CITEȘTE ȘI: Bruce Willis se retrage din actorie. Familia lui dezvăluie că a fost diagnosticat cu o afecțiune a creierului

Numele reale ale vedetelor: știi cum îl cheamă de fapt pe Bruce Willis?

Bruce Willis: „Femeile ar trebui să conducă fiecare țară din lume”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase