Când poți să apelezi la un anticariat care cumpără cărți

Redactor:
Gândul
Când poți să apelezi la un anticariat care cumpără cărți

Sezonul sărbătorilor de iarnă se apropie cu repeziciune, chiar dacă afară încă se mai zăresc câteva raze de soare. Temperaturile scad și ele, iar în câteva săptămâni vor apărea cu siguranță primii fulgi de nea, așa că ar fi bine să ne gândim de pe acum ce cadouri le-am putea oferi celor dragi.

Atunci când vin sărbătorile, probabil toată lumea se gândește la achiziția unor cadouri la modă, împachetate în hârtie scumpă, lucioasă, cadouri care trebuie neapărat să-i impresioneze pe cei care le primesc și să-i facă să se simtă măguliți. Însă nu trebuie să fie așa de fiecare dată. De exemplu, copiii care vin să-și viziteze părinții le oferă acestora unul dintre cele mai frumoase cadouri: propria lor prezență. Iar dacă părinții au nevoie de ajutor pentru curățenia de iarnă, să mute biblioteca aceea mare din colț sau să o lichideze, poți să le povestești că există un anticariat care cumpără cărți și care-i poate scăpa de povară.

Cadouri neprețuite

De aceea, pentru a arăta că-ți pasă de oamenii din viața ta, indiferent că vorbim de părinți, frați, surori sau cei mai buni prieteni, nu trebuie neapărat să le cumperi ceva scump, ceva care ar putea să-ți afecteze bugetul.

Cadourile care îi mulțumesc pe cei dragi și îi fac să se simtă speciali pot fi și din altă categorie. Categoria celor fără preț. Există lucruri care nu pot fi cumpărate și care îi amintesc celui drag cât de valoros este pentru tine. Probabil vei fi uimit, însă astfel de cadouri sunt mult mai la îndemână. Iar goana nebună prin magazine și stresul aferent că „s-ar putea să nu-i placă”, „dacă nu-i vine bine”, „sper că nu mai are ceva la fel” dispar.

De exemplu, timpul petrecut cu cei din familie poate să fie unul dintre cei mai frumoase cadouri. Nu contează că te oprești din munca ta și le telefonezi doar pentru a-i întreba ce mai fac. Faptul că le-ai oferit din timpul tău și din atenția ta poate valora mai mult decât orice cadou cochet, împachetat perfect.

Gândește-te dacă printre prietenii tăi se regăsesc tineri părinți care, momentan, nu mai au așa de mult timp liber. Întreabă-i dacă au treburi urgente de rezolvat și oferă-te să-i ajuți. Un moment de respiro va fi binevenit pentru ei și te vor aprecia pentru că te-ai gândit la ei.

Un anticariat care cumpără cărți, o soluție binevenită

Încă un cadou fără preț pe care îl poți face este să-ți iei un pic de timp și să-ți ajuți părinții sau rudele mai în vârstă cu treburile mărunte din casă. Curățenia de sărbători este, probabil, una dintre activitățile pe care le puteți face împreună, depănând amintiri.

O dată ce ajungi să ștergi praful pe lângă biblioteca plină de cărți și răsfoiești câteva exemplare, realizezi că multe dintre volume sunt dubluri. Sau sunt volume care doar ocupă locul degeaba și pe care nu le mai citește nimeni. Așa că, dacă sunt și în stare bună, de ce nu le-ai oferi mai departe? Există un anticariat care cumpără cărți de orice fel. Cărți vechi sau noi, din domenii precum:

  • științe exacte (matematică, chimie, fizică, aeronautică, astronomie);
  • științe umaniste (română, limbi străine, istorie, geografie);
  • ficțiune;
  • non-ficțiune;
  • diverse hobby-uri (gastronomie, grădinărit, șah, fotografie);
  • reviste literare;
  • volume de colecție pentru bibliofili.

Practic, echipa de la Cumparcarti.ro achiziționează cărți din orice domeniu. Cu o experiență de 12 ani în achiziția de carte și un număr de 10.000 de cărți cumpărate pe săptămână, nu vei avea de ce să-ți faci griji. Aceștia oferă prețuri corecte și se deplasează la domiciliu, oriunde în București sau în Ilfov. Plata se face pe loc, fără ca tu sau cei dragi să depuneți vreun efort suplimentar.

Așadar, anul acesta e momentul să descoperi puterea cadourilor neprețuite. Momentele petrecute în preajma celor dragi vor rămâne cele mai frumoase amintiri, atât pentru ei, cât și pentru tine. Iar, dacă ai nevoie de ajutor pentru curățenia de iarnă și biblioteca din sufragerie este pe listă, asigură-te că ai la îndemână numărul de telefon al unui anticariat care cumpără cărți.

Tânăra cunoscută a murit misterios! A fost găsită într-o prăpastie după ce a dat un...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Fabulos! Gigi Becali a dat tunul și a câștigat 15 milioane de euro peste noapte!...
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
Câinele lui Dorian Popa câștigă 200.000€ pe an: „Prețurile sunt fără TVA. Vreau să fac...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Unul dintre cele mai bine păzite SECRETE înainte de 1989: data reală a naşterii lui...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Am prins-o înfulecând prăjituri după ce a slăbit 40 de kg. Ce vedetă din România...
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
NOI RESTRICŢII la graniţa României: Anunţ BOMBĂ de ultimă oră
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Catastrofă la graniţa cu România: Oraşe întregi părăsite, obloanele trase, lacăte la uşi. Ţara vecină...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide