„Cele mai diabolice invenții”, „Secretele societăților secrete” și „Blestemul fermei Skinwalker”, în septembrie, pe HISTORY Channel

„Cele mai diabolice invenții, „Secretele societăților secrete și „Blestemul fermei Skinwalker, în septembrie, pe HISTORY Channel
Publicat: 22/08/2023, 11:52

În luna septembrie, la HISTORY Channel, descoperiți istoria ascunsă a unora dintre cele mai terifiante invenții născocite de umanitate în seria „Cele mai diabolice invenții”, cercetați istoria întunecată a societăților secrete în mini-seria „Secretele societăților secrete”, fiți martori la fenomenele inexplicabile într-un nou sezon al seriei „Blestemul fermei Skinwalker” și lăsați-vă purtați în lumea plina de culoare a afacerilor de amanet într-un nou sezon „Așii Amanetului”.

„Cele mai diabolice invenții”, la HISTORY Channel

De la începuturile civilizației și până în timpurile moderne, cruzimea omenirii nu a cunoscut limite. Această serie documentară explorează istoria și ingineria din spatele celor mai diabolice invenții din lume. De la instrumente de tortură la arme de război terifiante, instrumente de spionaj sinistre și jocuri în care scopul este de a ucide, acestea sunt poveștile fascinante ale inovațiilor care au apărut din cele mai întunecate ascunzișuri ale celor mai malefice minți. Prin interviuri captivante cu specialiști, reconstituiri evocatoare, imagini de arhivă și grafică 3D de calitate superioară, această serie dezvăluie poveștile întortocheate din spatele acestor tehnologii nefaste, a creatorilor lor și a figurilor istorice care au căzut victime ale puterii lor ucigașe. Seria documentară este o sondare palpitantă în ingeniozitatea malefică, care arată că nimic nu poate întrece imaginația umană.

„Blestemul fermei Skinwalker”, din 11 septembrie

Pentru mai bine de 200 de ani, ferma Skinwalker din Utah a stat în centrul atenției mass-media din SUA datorită sutelor de incidente misterioase, anomalii și activități inexplicabile. nimeni nu a reușit să dezlege misterul fenomenelor stranii în ciuda deceniilor de cercetări, potrivit unora, finanțate în secret chiar de guvernul SUA.

Acum, porțile legendarei ferme Skinwalker sunt larg deschise pentru un grup de cercetători care se pregătește să caute în subteran să facă ceea ce nu s-a mai făcut până acum și să se afunde sub suprafața celui mai faimos punct fierbinte OZN din lume.

În sezonul al patrulea, astrofizicianul Travis Taylor și echipa sa de oameni de știință și cercetători revin la faimoasa fermă din Utah cu tehnologie de ultimă generație, riscând mai mult decât oricare altă echipă care a efectuat cercetări pe proprietatea respectivă, de-a lungul timpului, pentru a-i dezvălui în sfârșit secretul suprem.

„Secretele societăților secrete”, la HISTORY Channel, din 24 septembrie

În întreaga lume și de-a lungul istoriei, societățile secrete nu au încetat să rămână în umbră, departe de ochii lumii. În cripte și cluburi, în spatele ușilor ferecate, în cele mai întunecate colțuri ale internetului, acestea se adună în scopuri misterioase.

Fiecare dintre cele șase episoade cercetează istoria întunecată a unei societăți secrete: Cavalerii Templieri, francmasonii, Ordinul Ermetic al Zorilor Aurii, Iluminații, Skull and Bones și Le Cercle. Care au fost originile și misiunile acestora? S-au folosit de pârghiile puterii sau au urmărit să îi distrugă pe cei aflați la conducere? Ce ritualuri și jurăminte au fost făcute de membri și ce persoane celebre au făcut parte din aceste organizații? Și, mai ales, ce a mai rămas din aceste organizații? Este posibil ca unele grupuri, oricât de arhaice ar fi, să funcționeze încă în umbră?

Foto: HISTORY Channel

CITEȘTE ȘI: Marcel Iureș, gazda unui nou serial documentar de la HISTORY Channel

„Arme Născute din Foc”, „OZN: Dosare secrete” și „Extratereștri Antici”, în august, la HISTORY Channel

EXCLUSIV | Interviu cu expertul care a făcut pentru „Cele mai mari jafuri din istorie” profilul spărgătorilor băncii unde bogații Londrei ascund averi

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?