Comedia „Cuscrii”, cu Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu și Marian Râlea, se lansează în cinematografe

Comedia Cuscrii, cu Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu și Marian Râlea, se lansează în cinematografe
Publicat: 23/10/2014, 15:47

Comedia românească „Cuscrii”, de Radu Potcoavă, cu Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu și Marian Râlea, are premiera de gală joi seară, de la ora 19.30, la CinemaPRO din București, și va intra în cinematografele din țară vineri, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Alături de regizorul filmului, Radu Potcoavă, pe covorul roșu vor păși actorii Ioana Blaj, Paul Ipate, Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Râlea, Adelaida Perjoiu, Sergiu Costache, Ada Galeș și Sergiu Fleșner, alături de echipa filmului.

De la eveniment nu vor lipsi vedete – actori, regizori, oameni de televiziune și din lumea muzicală -, printre care se numără Marius Moga, Delia Matache, Dan Teodorescu, Sore Mihalache, Jojo, Ada Condeescu, Dorian Boguță și Tudor Giurgiu.

De vineri, în cinematografele din toată țara, comedia „Cuscrii” îi aduce pe marile ecrane pe Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul Ipate.

Ionuț și Mariana se vor căsători curând. Este timpul ca familiile lor să se întâlnească și să pună la cale fericitul eveniment. Cuscrii par să se înțeleagă perfect: îi unește pasiunea pentru telenovele, lux, muzica românească a anilor ’80 și țuică. Mai ales țuica. Pe măsură ce sticlele se golesc, neînțelegerile încep să apară. Trei cupluri, trei viziuni asupra nunții: fast și opulență (cu porumbei albi, Holograf și Fuego), nuntă tradițională (cu lăutari și cort) sau una tinerească. Mai mult, cei doi cuscri își amintesc că s-au mai întâlnit odată, în urmă cu 25 de ani, când se aflau în tabere diferite.

Filmul este produs de Media Pro Entertainment și distribuit în România de Intercom Film.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase