Duminici de iubire, în această vară, la DIVA

Duminici de iubire, în această vară, la DIVA
Publicat: 06/07/2023, 10:58

Fanii filmelor de dragoste sunt invitați la DIVA să se delecteze cu o colecție de povești romantice de vară, câte două filme în fiecare duminică, în lunile iulie și august, de la ora 16:00.

Printre premiere se numără titlurile: „Din nou pe val” (”Groundswell”), „Comori ascunse” (”Hidden Gems”), „Două bilete spre paradis” (”Two Tickets to Paradise”), „Dragoste la South Beach” (”South Beach Love”) și „Vară caraibiană” (”Caribbean Summer”).

Duminici de iubire la DIVA, în iulie

Premieră în România – „Din nou pe val” (Groundswell, 2022). În urma unui eșec personal și profesional, Emma călătorește în Hawaii, unde îl întâlnește pe Ben, un instructor de surf chipeș și retras, ale cărui lecții o ajută să-și recapete echilibrul.

„Dragoste pe bune” („Love, for Real”, 2022). Hayley și cea mai bună prietenă a ei, Bree, merg la un reality show de întâlniri pentru a-și promova afacerea, dar nimic nu merge așa cum a fost planificat atunci când dragostea, prietenia și cariera sunt în joc.

Premieră în România – „Comori ascunse” (Hidden Gems, 2022). În timp ce se pregătește pentru nunta surorii ei, Addie pierde inelul bunicii ei în apele din Hawaii. Îl angajează pe marinarul Jack să facă scufundări cu ea pentru a-l găsi și redescoperă dragostea pentru mare.

Prieteni prin corespondență” (Her Pen Pal, 2021). Organizatorul de evenimente Victoria abia așteaptă să participe și să planifice nunta la Paris a celei mai bune prietene a ei. Dar când află că fostul ei are o întâlnire, reia legătura cu prietenul ei de corespondență din copilărie de origine franceză.

„M-ai cucerit de la «Aloha»” (You Had Me at Aloha, 2021). Când gazda unei emisiuni populare de călătorie demisionează, rețeaua tv o înrolează pe Paige să prezinte sezonul următor stabilit în Hawaii. Fără să știe ea, l-au angajat și pe Ben, căruia îi place să împingă totul la extrem. În timp ce acești doi noi co-prezentatori se confruntă cu ideile lor diametral opuse în legătură cu producția tv, realizează faptul că au nevoie unul de celălalt pentru a-și continua cariera și reușesc să se ajute și în plan profesional și în cel personal.

„Un mic serial TV” (A Little Daytime Drama, 2021). Pentru a salva de la anulare serialul ei de televiziune difuzat în timpul zilei, scenarista Maggie trebuie să-l convingă pe Darin, actorul favorit al fanilor și fostul ei iubit din viața reală, să se întoarcă la spectacol.

Premieră în România – „Două bilete spre paradis” („Two Tickets to Paradise”, 2022). Două nunți sunt distruse de mireasă și celălalt mire, iar partenerii lor sunt abandonați la altar. Cei din urmă decid totuși să plece în luna de miere singuri, fără să știe că se îndreaptă către același hotel din Hawaii.

„Dragoste cu repetiție” (Love Strikes Twice, 2021). Blocată într-o căsnicie eșuată și dorindu-și un nou început, Maggie face o călătorie în trecutul său, 15 ani în urmă, și trebuie să decidă dacă îl va alege din nou pe soțul ei Josh sau nu.

Duminici de iubire la DIVA, în august

Premieră în România – “Dragoste la South Beach” (South Beach Love, 2021). Bazat pe romanul autoarei de romane de succes din New York Times, Caridad Pineiro, vine o poveste despre quinceañeras, bucătărie cubaneză, prietenie, legături de familie și dragoste.

„Îndrăgostiți la Roma” (Rome in Love, 2019) – O actriță necunoscută primește rolul vieții ei la Roma. Un jurnalist american scrie un articol despre ea și o ajută să descopere iubire și tainele vieții în orașul etern.

„Ziua de 27 de ore” (The 27-Hour Day, 2021) – O antrepenoare, care conduce un imperiu, ia o pauză pentru a regăsi echilibrul între serviciu și viața personală. În scurt timp, descoperă că nu îi este ușor să se detașeze, dar o va ajuta decorul relaxant și o nouă iubire să își schimbe viața pentru totdeauna?

„Cheia dragostei” (In The Key of Love, 2019). Fotografa Maggie află că fostul ei iubit/fost partener de cântat este la nunta la care lucrează. Tensiunile sunt mari până când ajung să cânte împreună din nou, reamintindu-și cât de buni erau în duet.

Premieră în România – „Vară caraibiană” (Caribbean Summer, 2022). Producătorul de știri, Jade se îndreaptă spre Caraibe pentru relaxare, doar pentru a cădea victima unei înșelătorii la cazare. Din întâmplare, ea se împrietenește cu adevăratul proprietar, Ford, și descoperă distracția și dragostea.

„Instantaneul iubirii” (Snapshot of Love, 2022). Adrian este un paparazzi de la Hollywood însărcinat să obțină fotografii cu o vedetă foarte discretă, Parker Bennett. Nu știe ea că va avea șansa ei când amândoi vor ajunge la aceiași cabană în munții.

„Ferma de nuci pecan” (Sweet Pecan Summer, 2021). Amanda este nevoită să lucreze cu fostul ei iubit, JP, pentru a vinde ferma de pecan a mătușii ei preferate. Lăsând deoparte diferențele, vechile sentimente încep să se reaprindă și cei doi se îndoiesc de calea aleasă în viață până la acel moment.

„Drumul inimii mele” (Journey of My Heart, 2021). O tânără biologă călătorește într-o zonă îndepărtată de cuibărire a vulturului pleșuv din Alaska, unde primește îndrumări pline de inspirație de la o familie de nativi americani și ajutor de la un misterios ghid în sălbăticie.

Duminici de iubire în fiecare duminică, din 9 iulie, de la 16:00, la DIVA.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Sezonul al doilea al serialului „Pearl, detectiv la Whitstable”, din 3 iulie, la DIVA

„Memorie perfectă” se încheie pe 23 iunie, cu sezonul 4, la DIVA

Serialul „Pearl, detectiv la Whitstable”, din 22 mai, la DIVA

„Memorie perfectă”, un serial polițist fascinant, din aprilie, la DIVA

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Exclusiv. Mario Fresh, ipostaze rare! Ce i-a făcut Alexiei Eram
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Meteorologii anunță că vremea va fi schimbătoare în luna mai