Editura Velvet Story vă invită din 8 septembrie la întâlniri LIVE, pe Facebook, cu scriitorii preferați: ”ÎNCOTRO CARTEA ROMÂNEASCĂ?”

Redactor:
Cristian Lisandru
Editura Velvet Story vă invită din 8 septembrie la întâlniri LIVE, pe Facebook, cu scriitorii preferați: ”ÎNCOTRO CARTEA ROMÂNEASCĂ?”

Începând cu data de 8 septembrie va prinde viață un demers cultural cu totul deosebit, într-o perioadă în care puntea de legătură dintre realitatea imediată – afectată, la toate nivelurile, de criza medicală fără precedent indusă de pandemie – și lumea cărților pare din ce în ce mai șubredă.

Iată că nu este așa, iar Editura Velvet Story îi invită pe iubitorii de carte, în fiecare marți și joi, la întâlniri LIVE, pe pagina de socializare, cu autorii preferați.

”Din 8 septembrie, în fiecare zi de marți și joi, editura Velvet Story vă invită la o întâlnire live, în Facebook, cu scriitorii voștri preferați și nu numai. Începem seria întâlnirilor cu autorul romanului „Cerberus”, nimeni altul decât Marius Albert Neguț. Timp de o lună, vom avea invitați de seamă, printre care și Adrian Artene, directorul editorial de la GÂNDUL.RO, o publicație care ni s-a alăturat în ideea de susținere a cărții și a autorului român.

Vă așteptăm să ne urmăriți în număr cât mai mare, să ne preluați și în paginile voastre de socializare și să nu ezitați în a pune întrebări invitaților.

Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare ziua de 8 septembrie!”, notează directorul general al editurii Velvet Story, Simona Tănăsescu, pe pagina de Facebook.

Autori români și poveștile lor extraordinare

Fondată la sfârșitul anului 2019, Editura Velvet Story își propune să readucă respectul cuvenit în viața scriitorului, respectul față de munca sa și nu în ultimul rând, respectul față de cititori. Editura vine în întâmpinarea scriitorilor cu o serie de oferte de publicare corecte și avantajoase, cu pachete complete sau personalizate de editare, publicare, distribuție și promovare, precum și cu un concept nou de lucru.

Autorilor le sunt oferite condiții editoriale fără precedent : excelență redacțională, cercetare de marketing, promovare, conexiuni de lungă durată în lumea editorială și, poate ce este cel mai important acum, într-o lume aflată într-o permanentă evoluție – perspective din industria cărții – cele mai noi tendințe ce implică direct cititorii și consumatorii.

Editura Velvet Story

Velvet Story este editura care pune în joc toate resursele umane și tehnice necesare pentru a aduce în piața de carte, autori români extraordinari alături de poveștile lor extraordinare, dar și autori străini, cu o gamă diversificată de genuri.

”Nu avem prejudecăți, ci doar dorința de a arăta lumii întregi că și autorii români se ridică la nivelul celor din afară!”, se menționează pe site-ul editurii.

Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
FOTO. Anamaria Ferentz, apariţie hot! Are peste 40 de ani, dar arată ca la 20...
ADIO, Crăciun și Revelion! DECIZIA a fost luată, documentul a fost semnat! TOȚI românii vor...
Vestea zilei în showibz. A NĂSCUT! FELICITĂRI
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Mirel Rădoi, lecție uimitoare primită de la Cosmin Olăroiu. 'Nu înțelegeam ce e cu cărțile...
Trupele nord-coreene au ucis un oficial sud-coreean apoi au ars cadavrul, spune Seulul
Virusologul șef al Germaniei anunță când se va sfârși pandemia
Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
O femeie a luat decizia să-și schimbe RELIGIA. Nu bănuia nicio clipă că va ajunge...
Ce ASCUND visele şi sexualitatea reprimată
ȘOC în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. A apucat să SPUNĂ că...
Decizia este semnată. A ajuns la Monitorul Oficial. Când se închid școlile
Este DOLIU uriaş în lumea muzicii: Celebra cântăreaţă a murit
Hemoroizi sau cancer? Care sunt simptomele îngrijorătoare
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
Inchide