Editura Velvet Story vă invită din 8 septembrie la întâlniri LIVE, pe Facebook, cu scriitorii preferați: ”ÎNCOTRO CARTEA ROMÂNEASCĂ?”

Redactor:
Cristian Lisandru
Editura Velvet Story vă invită din 8 septembrie la întâlniri LIVE, pe Facebook, cu scriitorii preferați: ”ÎNCOTRO CARTEA ROMÂNEASCĂ?”

Începând cu data de 8 septembrie va prinde viață un demers cultural cu totul deosebit, într-o perioadă în care puntea de legătură dintre realitatea imediată – afectată, la toate nivelurile, de criza medicală fără precedent indusă de pandemie – și lumea cărților pare din ce în ce mai șubredă.

Iată că nu este așa, iar Editura Velvet Story îi invită pe iubitorii de carte, în fiecare marți și joi, la întâlniri LIVE, pe pagina de socializare, cu autorii preferați.

”Din 8 septembrie, în fiecare zi de marți și joi, editura Velvet Story vă invită la o întâlnire live, în Facebook, cu scriitorii voștri preferați și nu numai. Începem seria întâlnirilor cu autorul romanului „Cerberus”, nimeni altul decât Marius Albert Neguț. Timp de o lună, vom avea invitați de seamă, printre care și Adrian Artene, directorul editorial de la GÂNDUL.RO, o publicație care ni s-a alăturat în ideea de susținere a cărții și a autorului român.

Vă așteptăm să ne urmăriți în număr cât mai mare, să ne preluați și în paginile voastre de socializare și să nu ezitați în a pune întrebări invitaților.

Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare ziua de 8 septembrie!”, notează directorul general al editurii Velvet Story, Simona Tănăsescu, pe pagina de Facebook.

Autori români și poveștile lor extraordinare

Fondată la sfârșitul anului 2019, Editura Velvet Story își propune să readucă respectul cuvenit în viața scriitorului, respectul față de munca sa și nu în ultimul rând, respectul față de cititori. Editura vine în întâmpinarea scriitorilor cu o serie de oferte de publicare corecte și avantajoase, cu pachete complete sau personalizate de editare, publicare, distribuție și promovare, precum și cu un concept nou de lucru.

Autorilor le sunt oferite condiții editoriale fără precedent : excelență redacțională, cercetare de marketing, promovare, conexiuni de lungă durată în lumea editorială și, poate ce este cel mai important acum, într-o lume aflată într-o permanentă evoluție – perspective din industria cărții – cele mai noi tendințe ce implică direct cititorii și consumatorii.

Editura Velvet Story

Velvet Story este editura care pune în joc toate resursele umane și tehnice necesare pentru a aduce în piața de carte, autori români extraordinari alături de poveștile lor extraordinare, dar și autori străini, cu o gamă diversificată de genuri.

”Nu avem prejudecăți, ci doar dorința de a arăta lumii întregi că și autorii români se ridică la nivelul celor din afară!”, se menționează pe site-ul editurii.

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
De ce este marea albastră, deși apa e transparentă. Explicațiile specialiștilor
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
Prima țară din lume în care industria de cocaină ar putea intra în legalitate
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
A agățat o tipă în club, a adus-o acasă și a obligat-o pe soția sa...
Deschiderea mormântului PREOTULUI evreu CAIFA a scos la iveală ceva INCREDIBIL care provoacă o controversă...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Atenție, români. Te trezești cu Poliția la ușă dacă pe Google cauți așa ceva
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări, felicitări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest...
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
3 pași pentru întărirea sistemului imunitar
Inchide