ICR New York, nou PROGRAM MUZICAL în 2023 – ”Jazz & Fusion Jamboree”

ICR New York, nou PROGRAM MUZICAL în 2023 – ”Jazz & Fusion Jamboree”
ICR New York, nou PROGRAM MUZICAL în 2023 – ”Jazz & Fusion Jamboree”
Publicat: 06/02/2023, 11:09

Institutul Cultural Român (ICR) din New York a lansat – vineri, 3 februarie 2023 – un nou program muzical care se va desfășura pe parcursul întregului an la sediul din Manhattan.

”Jazz & Fusion Jamboree” – curatoriat de chitaristul româno-american Dan Purcea -, este un proiect amplu dedicat muzicii jazz, iar publicul nord-american va putea urmări muzicieni româno-americani, americani și internaționali care sunt îndrăgostiți de cel mai popular stil muzical din SUA.

Noul program muzical inițiat de ICR New York a fost deschis de trupa Four Corners  – Dan Purcea – chitară, Daniel Vielleneuve – percuție, Stephen Goldbaum – tobe, Ramon Radosav – vioară și MrG – chitară bas.

Noul program muzical inițiat de ICR New York a fost deschis de trupa Four Corners

”Jazz & Fusion Jamboree” și ”Enescu Soirees of New York”

Four Cornes este o trupă care se detașează în peisajul muzicii jazz printr-o formulă originală de ”ethnic jazz”, dinamică și spectaculoasă, care strânge în aceeași ecuație muzicală spectaculoasă elemente de folclor din întreaga lume.

”Jazz & Fusion Jamboree” completează cealaltă serie permanentă a ICR New York, dedicată muzicii clasice, ”Enescu Soirees of New York”, lansată în anul 2018.

Mai multe detalii despre proiectele în desfășurare ale ICR New York pot fi găsite pe rețelele de socializare și website-ul ICR.


Citește și:

Serialul „1923”, cu HARRISON FORD și HELEN MIRREN în rolurile principale, va avea și al doilea sezon

Ministrul Culturii, discuții la DEPARTAMENTUL DE STAT pentru înființarea unui Fond Cultural Româno-American

GRAMMY 2023: Cine cântă, cine participă și marii absenți de la unul dinte cele mai importante evenimente muzicale ale anului

EXCLUSIV VIDEO | Cartea care cuprinde primul scenariu de film după opera „O scrisoare pierdută” de Ion Luca Caragiale a fost lansată. Mircea Cornișteanu: „Dacă nu apucam să-l public, acest scenariu pe care l-am scris împreună cu Titus Popovici acum 30 de ani murea odată cu noi”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase