Serialul „1923”, cu HARRISON FORD și HELEN MIRREN în rolurile principale, va avea și al doilea sezon

Serialul „1923”, cu HARRISON FORD și HELEN MIRREN în rolurile principale, va avea și al doilea sezon
Publicat: 03/02/2023, 21:00

Serialul „1923”, cu Harrison Ford și Helen Mirren în rolurile principale, va avea și al doilea sezon, pentru că Paramount+ a decis să continue povestea originii familiei Dutton, scrie hollywoodreporter.com.

Streamerul a reînnoit „1923”, prequel-ul „Yellowstone”, pentru un al doilea sezon, după ce primul sezon a înregistrat un record de audiență, primul episod devenind cea mai vizionată premieră din 2022.

Serialul lui Taylor Sheridan urmărește strămoșii actualului clan Dutton din „Yellowstone”, care este condus de Jacob (Harrison Ford) și Cara (Helen Mirren). Cea mai nouă etapă din povestea originii familiei are loc la începutul secolului al XX-lea „când pandemiile, seceta istorică și sfârșitul prohibiției afectează muntele de vest și pe cei din familia Duttons care îl numesc acasă”, potrivit Paramount+.

Acțiunea „1923” a început la câteva decenii după prima seria originală „Yellowstone” a lui Sheridan, „1883”, care a rulat timp de un sezon și i-a avut în rolurile principale pe Tim McGraw și Faith Hill ca James și Margaret Dutton. Fiica lor Elsa, interpretată de Isabel May, a narat serialul și continuă să le spună povestea și în „1923”.

„1923” a continuat să completeze arborele genealogic al lui Dutton, avându-i în rolurile principale pe copiii supraviețuitori ai lui James și Margaret, Spencer Dutton (Brandon Sklenar) și John Dutton III (James Badge Dale), deși acesta din urmă a avut un sfârșit tragic înainte de mijlocul sezonului. Personajul lui Ford, Jacob, este fratele lui James (Tim McGraw) care și-a luat nepoții să îi crească după moartea fratelui și a cumnatei sale.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trailerul oficial al serialului „1923”, cu Harrison Ford și Helen Mirren în rolurile principale, a fost lansat

Helen Mirren, intimidată de Harrison Ford când au lucrat pentru prima dată împreună

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase