Noaptea Albă a Galeriilor va avea loc anul acesta în 12 orașe din România, între 30 septembrie și 2 octombrie

Noaptea Albă a Galeriilor va avea loc anul acesta în 12 orașe din România, între 30 septembrie și  2 octombrie
Publicat: 27/09/2022, 09:19

Noaptea Albă a Galeriilor va avea loc anul acesta în douăsprezece oraşe, cu peste optzeci de galerii, spaţii alternative, ateliere de artist, centre culturale şi muzee care și-au anunțat participarea.

Evenimentul se va desfăşura în spații dedicate culturii contemporane din Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj, Craiova, Iaşi, Reşiţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timişoara, Târgu Mureş.

Programul de vizitare din cadrul Nopții Albe a Galeriilor se desfășoară în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, între orele 18:00 – 00:00.

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG este cel mai longeviv eveniment dedicat comunității creative din București. Inițiat și organizat de Asociația Ephemair, NAG s-a extins la nivel național odată cu a zecea ediție din 2016 și în prezent este organizat în cadrul unei rețele naționale a organizatorilor locali NAG în mai multe orașe din România.

În acest weekend vă avea loc o nouă ediție NAG, ce reunește în programul său din acest an douăsprezece orașe și peste optzeci de galerii, spații alternative, ateliere de artist, centre culturale și muzee. Publicul este așteptat în București, Alba Iulia, Arad, Brașov, Cluj, Craiova, Iași, Reșița, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timișoara și Târgu Mureș pentru a descoperi cele mai inedite spații dedicate culturii contemporane.

Pentru programul specific fiecărei locații, se pot consulta informațiile de pe site, paginile de eveniment ale fiecărui oraș în parte, pagina de Facebook sau Instagram

Foto: noapteagaleriilor.ro

CITEȘTE ȘI: Damien Hirst prezintă la Londra prima sa expoziţie de NFT-uri și va arde în cadrul acestui eveniment o parte dintre picturile sale

Artă în valoare de 50 de milioane de dolari din colecția unui mogul american, licitată la Christie’s

EXCLUSIV VIDEO | 63 de lucrări semnate de Loredana Popescu-Tăriceanu, expuse la ARCUB. ”Tocmai s-a născut cel de-al doilea copil al meu, care se numește «Lumini de flori»”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase