Oscar 2020. Câștigătorii anunțați din greșeală ar produce o surpriză uriașă

Oscar 2020. Câștigătorii anunțați din greșeală ar produce o surpriză uriașă
Echipa filmului Parasite
Publicat: 09/02/2020, 18:35

Oscar 2020. Câștigătorii vor fi anunțați în această noapte de mari vedete de la Hollywood, printre care Tom Hanks, Natalie Portman, Penelope Cruz, Salma Hayek, Keanu Reeves.

Oscar 2020. Premiile Oscar din acest an au debutat cu o „gafă” surprinzătoare la acest nivel: pe contul de Twitter al Academiei de arte şi ştiinţe ale cinematografiei de la Hollywood a fost postată o listă cu presupuşii câştigători ai premiilor Oscar 2020 care se vor decerna oficial duminică noaptea.

Oscar 2020. Ce s-a întâmplat, de fapt? Organizatorii Premiilor Oscar 2020 au publicat și apoi șters postarea controversată cu așa-zisele predicții ale Academiei de film. Toată lumea s-a întrebat dacă predicțiile nu sunt de fapt și rezultatul real al pronunțării juraților.

Oscar 2020. Cei de la Academia de Film au precizat că este vorba doar de un concurs de predicții proprii pentru Oscar 2020, iar postarea apărută sub numele „Oscars Prediction Experience” nu ar avea legătură directă cu câștigătorii reali.

Oscar 2020. Se anunță un spectacol magnific în noaptea de duminică spre luni. Chiar dacă nu există un prezentator oficial al galei, lista vedetelor care vor anunța câștigătorii Oscar 2020 este impresionantă: îi include pe Tom Hanks, Penelope Cruz, Natalie Portman și Chris Rock.

Oscar 2020. Alte nume de prezentatori ai premiilor Oscar 2020, potrivit ABC Tv care va transmite LIVE evenimentul: Jane Fonda, Josh Gad, Oscar Isaac, Sandra Oh, Taika Waititi, Zazie Beetz, Timothée Chalamet, Olivia Colman, James Corden, Beanie Feldstein, Will Ferrell, Gal Gadot, Zack Gottsagen, Salma Hayek, Mindy Kaling, Diane Keaton, Regina King, Shia LaBeouf, Brie Larson, Spike Lee, Julia Louis-Dreyfus, George MacKay, Rami Malek, Steve Martin, Lin-Manuel Miranda, Anthony Ramos, Keanu Reeves, Ray Romano, Maya Rudolph, Mark Ruffalo, Kelly Marie Tran, Sigourney Weaver, Kristen Wiig și Rebel Wilson.

Oscar 2020. Câștigătorul „prezis” al marelui premiu: filmul sud-coreean „Parasite”

Oscar 2020. În postarea cu predicțiile Academiei de film apar următoarele nume: premiul Oscar pentru cel mai bun film îi revine filmului sud-coreean „Parasite”, Sam Mendes este câştigător la categoria cel mai bun regizor pentru filmul „1917”, în timp ce Joaquin Phoenix şi Renee Zellweger sunt câştigători la categoriile cel mai bun actor pentru „Joker” şi, respectiv, cea mai bună actriţă pentru „Judy”.

Oscar 2020. Dacă premiile luate de Joaquin Phoenix şi Renee Zellweger nu ar surprinde pe nimeni, cei doi actori fiind marii favoriți la categoriile lor, nu la fel stau lucrurile cu pelicula sud-coreeană Parasite.

Oscar 2020. „Parasite” este considerat favorit la categoria „Cel mai bun film străin”, dar este totuși un outsider la categoria „Cel mai bun film”. „Parasite” al regizorului Bong Joong Ho este o comedie neagră cu accente de thriller ce descrie violența generată de inegalitățile sociale.

Premiile Oscar 2020. Academia de film a ţinut să precizeze că este vorba de o aplicaţie pe care utilizatorii de Twitter o pot folosi pentru a-şi înscrie propriile preferinţe. Sunt însă unii care văd în această greşeală, dovada adevăraţilor câştigători de duminică şi o uriaşă eroare tehnică din partea organizatorilor care au dezvăluit anticipat numele câştigătorilor.

Premiile Oscar 2020. Cine sunt favoriții pentru marile premii

Premiile Oscar 2020. Filmul “Joker”, în regia lui Todd Phillip, este marele favorit al ediției 92 a premiilor Oscar. Joker a fost nominalizat la 11 categorii, printre care şi cel mai bun film, regie şi actor în rol principal.

Premiile Oscar 2020. Tot printre favorite se numără şi producţiile “The Irishman”, “1917” şi “Once Upon a Time… in Hollywood” care au primit câte 10 nominalizări fiecare la Premiile Oscar 2020.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului