OSCAR 2023: Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu | GALERIE FOTO

Publicat: 13/03/2023, 16:48

Oscar 2023: Gala din acest an a sărbătorit cele mai bune performanțe din film ale anului, dar pe covorul roșu s-a putut vedea, ca de obicei, cel mai reușit show de modă, care a încheiat un sezon palpitant de premii. Multe dintre vedete au ales modele care au îmbinat tradiționalul și contemporanul, rezultând look-uri familiare strălucitoare, dar cu un aer proaspăt.

Albul s-a dovedit a fi culoarea serii, Michelle Williams fiind absolut strălucitoare în rochia ei Chanel Couture, care includea o pelerină transparentă, împodobită. Colega nominalizată Michelle Yeoh a mers pe varianta cu pene în rochia ei Dior cu decolteu lejer, iar Rooney Mara i-a încântat pe fanii modei purtând o rochie albă Alexander McQueen cu talie imperială din celebra colecție de toamnă 2008 ”The Girl Who Lived in a Tree”.

Asta nu înseamnă că noaptea a fost lipsită de culoare. Ținuta Louis Vuitton drapată purtată de Cate Blanchett, cu o pată de albastru acvatic în partea de sus, a fost de o eleganță impresionantă. Hong Chau a optat pentru o rochie Prada roz completată cu o trenă neagră cu paiete, iar actrița Kerry Condon a adus o rază de soare cu rochia ei galbenă Versace.

Vezi în GALERIA FOTO care au fost cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu la cea de-a 95-a gală Oscar.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: BAFTA 2023: Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu | GALERIE FOTO

OSCAR 2023: ”Everything Everywhere All at Once”, desemnat cel mai bun film. Lista completă a câștigătorilor

Oscar 2023: Decernarea premiilor pentru toate cele 23 de categorii se va face în direct, după ce anul trecut opt dintre acestea au fost înregistrate

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase