Petreceri de Revelion 2022 în stradă. Singurul loc din București unde vor avea loc concerte în noaptea dintre ani

Petreceri de Revelion 2022 în stradă. Singurul loc din București unde vor avea loc concerte în noaptea dintre ani
Publicat: 30/12/2021, 12:00
Actualizat: 31/12/2021, 13:08

După un Revelion lipsit de concerte din cauza pandemiei, anul acesta singura petrecere din București, oragnizată în noaptea de Anul Nou, va fi avea loc în Sectorul 3, în Parcul Titan.

Concertele vor avea loc pe scena amplasată în proximitatea statuii Calul Titanilor (acces din bulevardul Liviu Rebreanu). Spectacolul multimedia, cu durata de 30 de minute, va avea loc pe lacul IOR și va putea fi urmărit din mai multe puncte din jurul acestuia, conform infomusic.ro.

Pe scena amplasată în apropierea statuii Calul Titanilor, programul artistic va începe la ora 22.00, cu DJ-ul și producătorul muzical Manuel Riva.

Concert Carla’s Dreams în noaptea de Revelion

Concertele Puya și Carla’s Dreams vor fi urmate de un show multimedia, cu durata de 30 de minute, cu vizibilitate din mai multe locuri din jurul Lacului IOR, la miezul nopții.

Cinci elemente diferite vor fi combinate, însă vedeta nopții este spectacolul de artificii, a cărui dinamică va fi completată de lumini, lasere, flăcări și videoproiecție, într-un show care, la final de an, traversează meridianele, schimbă registrele, alternează temele muzicale, cu o dinamică specială și un obiectiv bine definit: satisfacția privitorului, emoția spectatorului.

Participanții la eveniment trebuie să poarte mască și să păstreze distanța.

Primăria Baia Mare dă 135.000 de lei pe un show pirotehnic

Cele mai scumpe focuri de artificii li se pregătesc băimărenilor. Autoritățile locale nu au dat detalii despre spectacolul pregătit însă cu siguranță nu va fi niciun concert în noaptea dintre ani, scrie stiri.tvr.ro.

Primăria Brașov le-a pregătit brașovenilor și turiștilor o petrecere în aer liber de Revelion și peste 7.000 de artificii care vor fi trase din patru locuri din oraș.

„Anul acesta, Revelionul din Brașov se aude și se vede în toată țara. Acesta va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV unde toată România va putea urmări spectacolul de muzică electronică ce se va întâmpla în Piața Sfatului începând cu orele 20.00. Vom avea DJ locali care vor încălzi atmosfera, vom avea spectacol de lumini și nelipsitele focuri de artificii. Și brașovenii din cartiere vor putea să urmărească focurile de artificii în cartierele lor, deoarece în acest an vom lansa focurile și spectacolul pirotehnic din patru zone din Brașov. Sperăm ca în contextul relaxării măsurilor privind pandemia de coronavirus, brașovenii să dea dovadă de responsabilitate și să respecte toate măsurile de siguranță“, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu, conform bizbrasov.ro.

UPDATE 31.12.2021: Primăria Cluj-Napoca a anulat spectacolul de lumini, din cauza condițiilor meteo

La Cluj Napoca, artificiile de Revelion vor fi lansate din 4 locuri diferite. Acestea vor fi lansate din 3 locuri vizibile din tot orașul: de pe Cetățuie, Bună Ziua, zona Iulius și parcul Iuliu Prodan, scrie presa din Cluj.

Inna și Alina Eremia concertează la Craiova

Inna și Alina Eremia vor fi prezente la Craiova, în noaptea de Revelion, în programul pregătit de autorități fiind incluse și momentele câtorva trupe locale. Programul va începe la ora 21.30 și, spun autoritățile, nu vor lipsi surprizele pentru craioveni, anunță presa din Bănie.

„Cea mai în vogă artistă din România cântă la Revelionul Craiovei! Suntem bucuroși să o vedem pe INNA live, de Revelion, la Craiova, într-un spectacol grandios ce va avea loc pe strada A.I. Cuza. Este prima artistă europeană care a atins 1 miliard de vizionări pe Youtube. A susținut peste 1000 de concerte în întreaga lume și milioane de fani de pe toate continentele o urmăresc zilnic pe canalele social-media. Noaptea trecerii dintre ani va începe la 21.30 și va fi plină de surprize. Pe scena amplasată în dreptul Universității vor mai urca Alina Eremia și trupe locale”, conform Primăriei Craiovei.

Timișorenii vor avea parte de un spectacol special în Piața Libertății, în noaptea dintre ani. Teo Milea si Cari Tibor vor concerta de Revelion. Alături de cei doi muzicieni, vor cânta și acordeonistul bulgar Ilko Gradev, violoncelistul clujean Attila Szabo, violonista Georgiana Marcela Radulescu, bateristul Adrian Schiopu, trompetistul Petre Ionutescu și flautistul Ionuț Cadariu.Concertul este programat vineri, 31 decembrie, de la ora 20.30, conform opiniatimișoarei.ro.

Irina Rimes, Raluka & proiectul Balkanic şi Taraful de la Vărbilău alături de buzoienii Laurenţiu Cazan, Mario Buzoianu, Nemuritorii, Undercover, alţi 19 solişti locali şi patru DJ vor participa la spectacolul de Revelion de anul acesta din Buzău. Municipalitatea va plăti 740.000 de lei pentru spectacolul dintre ani.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce au descoperit astronomii după ce au studiat o galaxie masivă din Universul primordial