Premiera mondială „Avatar: The Way of Water” a avut loc la Londra, la 13 ani după primul film | GALERIE FOTO

Premiera mondială „Avatar: The Way of Water” a avut loc la Londra, la 13 ani după primul film |  GALERIE FOTO
AVATAR: The Way of the Water World Premiere
Publicat: 07/12/2022, 12:43
Actualizat: 07/12/2022, 12:46

Premiera mondială „Avatar: The Way of Water” a avut loc la Londra, la 13 ani după ce James Cameron a lansat filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, scrie reuters.com.

„Avatar: The Way of Water” are acțiunea tot în Pandora, unde nativii albaştri Na’vi s-au luptat cu coloniştii umani pentru resursele naturale de pe această lună, cu zece ani mai târziu. Filmul îi readuce pe marile ecrane pe actorii Sam Worthington şi Zoe Saldana în rolurile Jake Sully, respectiv Neytiri, acum părinţii a cinci copii.

Viaţa lor linștită în jungla paradisiacă este întreruptă de revenirea „Oamenilor Cerului”, numele dat de Na’vi oamenilor, care îl caută pe Sully. Pentru a-şi proteja familia şi tribul, Sully, Neytiri şi copiii lor fug în teritoriul îndepărtat şi caută refugiu la clanul oceanic Metkayina. Având corpurile adaptate vieţii în pădure, membrii familiei trebuie să înveţe rapid „calea apei” pentru a supravieţui în timp ce se confruntă cu iminenta ameninţare a inamicului lor.

„Aceasta a fost o muncă ce s-a întins cu dragoste pe parcursul unui deceniu, deci este grozav să o pot împărtăşi în sfârşit”, a declarat Sam Worthington la premiera mondială a filmului. „Aceasta este o poveste sfâşietoare, este măreaţă, este foarte puternică, sperăm că va prinde (la public), dar nu este copia de carbon a primei, ci chiar am extins lumea, am extins această familie”, a adăugat el.

Zoe Saldana a spus că revenirea la rolul său din „Avatar” a fost „emoţionantă. „A fost incitant, a fost şi foarte înfricoşător pentru că, evident, James Cameron ridicase miza pentru el însuşi, iar asta însemna că toată lumea avea să aibă de-a face cu o nouă provocare”, a declarat actrița.

Sigourney Weaver o interpretează pe Kiri, fiica adoptată de Neytiri şi Sully. Mama ei biologică este doctorul Grace Augustine, pe care Weaver a interpretat-o în filmul original. „Totul a fost o aventură atât de uimitoare”, a spus ea.

Lansat în 2009, „Avatar” este în fruntea filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, cu peste 2,9 miliarde de dolari obţinuţi în urma vânzărilor de bilete la nivel mondial.

Poți urmări trailerul mai jos:

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Regizorul James Cameron a lansat un nou trailer al filmului „Avatar: The Way of Water”

Relansarea „Avatar” s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc

Thrillerul „Don’t Worry Darling” intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american, în weekendul lansării

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase