Thrillerul „Don’t Worry Darling” intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american, în weekendul lansării

Thrillerul „Don’t Worry Darling” intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american, în weekendul lansării
Publicat: 26/09/2022, 09:39
Actualizat: 26/09/2022, 09:41

„Don’t Worry Darling”, thrillerul psihologic regizat de Olivia Wilde, după un scenariu de Katie Silberman, bazat pe o poveste a lui Carey Van Dyke, Shane Van Dyke și Silberman, a intrat direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării, cu încasări de 19,2 milioane de dolari.

Alice și Jack Chambers formează un cuplu tânăr și fericit din anii 1950. Cei doi locuiesc într-un cartier idilic al orașului companiei Victory, din California, care a fost creat și plătit de misterioasa companie cu același nume pentru care lucrează Jack. În fiecare zi, bărbații merg la serviciu la sediul Victory, în deșertul din jur, în timp ce soțiile lor (Alice, prietena ei Bunny, gravida Peg, nou-venită Violet și Margaret) stau acasă pentru a face curățenie, a se relaxa și a pregăti cina pentru soții lor. Femeile sunt descurajate să pună întrebări despre munca soților lor și li se spune să nu se aventureze la sediul central din cauza „materialelor periculoase” cu care lucrează compania. Margaret a devenit o proscrisă printre celelalte soții după ce și-a luat fiul în deșert, ceea ce a dus la aparenta moarte a acestuia.

Vezi mai jos trailerul:

Pe locul al doilea în box office-ul american de weekend coboară ocupantul primului loc de săptămâna trecută, filmul de acțiune cu Viola Davis în rolul principal „Femeia rege/ The Woman King”, regizat de Gina Prince-Bythewood, cu încasări de 11,14 milioane de dolari.

Lungmetrajul, despre Agojie, armata exclusiv feminină a Regatului Dahomey din Africa de Vest din anii 1800, a primit recenzii strălucitoare după premiera la Festivalul de Film de la Toronto.

Vezi trailerul mai jos:

În ciuda faptului că au trecut 13 ani de când „Avatar” a apărut pentru prima dată în cinematografe, cinefilii sunt încă extrem de încântați de lumea uimitoare a Pandorei, așa că relansarea celebrului lungmetraj se află pe locul al treilea în box office-ul nord-american de weekend în această săptămână.

În așteptarea sequelului „The Way of Water”, care se va avea premiera în decembrie, Disney a relansat epopeea originală științifico-fantastică a lui James Cameron cu rezultate mai mult decât promițătoare. Filmul a generat încasări de 10 milioane de dolari în America de Nord și 20,5 milioane de dolari la nivel internațional în weekend – o sumă uriașă pentru filmul care s-a lansat cu mai bine de un deceniu în urmă, chiar dacă lungmetrajul respectiv se întâmplă să fie cea mai mare lansare globală din istorie. Odată cu revenirea din acest weekend, „Avatar” își mărește încasările cu care a devenit cel mai mare film din toate timpurile, cu 2,85 miliarde de dolari la nivel mondial.

Topul filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârșitul săptămânii trecute este completat de„Barbarian” (4,8 milioane de dolari), „Pearl” (1,91 milioan de dolari), „Uite-i cum fug/ See How They Run”, un thriller care se desfășoară în anii 1950, cu Saoirse Ronan și Sam Rockwell, cu încasări de 1,9 milioane de dolari, “Trenul asasinilor/ Bullet Train” (1,81 milioane de dolari), “Gașca animăluțelor DC/ DC League of Super Pets” (1,76 milioane de dolari), “Top Gun: Maverick” (1,55 milioane de dolari) și “Minioni 2/ Minions: The Rise of Gru” (1,03 milioane de dolari).

CITEȘTE ȘI: Vedete de la Hollywood despre care nu bănuiai că sunt rude cu regina Elisabeta a II-a

5 dintre cele mai bune seriale inspirate de filme | VIDEO

TOP 10 filme biografice | VIDEO

Foto: Profimedia Images

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase