Scarlett Johansson va juca în „Just Cause”, de la Amazon. Acesta este primul rol al actriței într-un serial

Scarlett Johansson va juca în „Just Cause”, de la Amazon. Acesta este primul rol al actriței într-un serial
Publicat: 29/11/2022, 14:37

Scarlett Johansson va prelua primul ei rol principal într-un serial TV și, în același timp, va revedea unul dintre primele roluri din cariera ei.

Johansson va avea rolul principal și va fi producător executiv  al seriei limitate „Just Cause”, de la Amazon Prime Video, bazată pe un roman din 1992 al lui John Katzenbach.

Romanul a fost adaptat anterior pentru un lungmetraj din 1995, cu Sean Connery în rolul principal. Scarlett Johansson, într-unul dintre primele ei roluri de film, a jucat-o pe fiica personajului lui Connery.

Versiunea din serialul „Just Cause” se va centra pe Madison „Madi” Cowart (Johansson), reporter pentru un ziar din Florida, care a fost însărcinată să documenteze ultimele zile ale unui condamnat la moarte și ajunge să creadă  spusele prizonierului, care se declară nevinovat.

Bannerul These Pictures al lui Johansson produce seria limitată împreună cu Warner Bros. TV.  Christy Hall („I Am Not Okay With This”) va fi producător executiv împreună cu Jonathan, Lia și Keenan Flynn de la  These Pictures. Zara Duff, va superviza proiectul, din partea Warner Bros. TV.

Johansson filmează în prezent „Project Artemis” al regizorului Greg Berlanti, pentru Apple TV+. De două ori nominalizată la Oscar, actrița are, de asemenea, roluri în „Asteroid City” a lui Wes Anderson și în „My Mother’s Wedding”, debutul regizoral al lui Kristin Scott Thomas și a încheiat cursa în Universul Cinematic Marvel cu „Black Widow” din 2021.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Scarlett Johansson, PRIMUL LOC în topul celor mai bine PLĂTITE actrițe din lume

Scarlett Johansson vrea să renunțe la cinematografie. Ce planuri are actrița

Trailerul oficial al serialului „1923”, cu Harrison Ford și Helen Mirren în rolurile principale, a fost lansat

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase