SHAKIRA doboară 14 recorduri mondiale Guinness cu o melodie în care își reglează conturile cu fostul ei partener Gerard Piqué

SHAKIRA doboară 14 recorduri mondiale Guinness cu o melodie în care își reglează conturile cu fostul ei partener Gerard Piqué
Publicat: 15/03/2023, 20:19

Despărțirea dintre cântăreața Shakira şi fotbalistul Gerard Piqué va rămâne, nu doar metaforic, în istorie. Vedeta columbiană tocmai a doborât 14 recorduri mondiale datorită „Music Sessions, Vol. 53”, piesă în care îşi reglează conturile cu fostul ei partener.

Piesa, o colaborare cu producătorul argentinian Bizarrap a devenit cea mai difuzată melodie latino în 24 de ore şi apoi într-o săptămână pe Spotify, cea mai ascultată melodie de pe YouTube în 24 de ore şi melodia latino care a atins 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, scrie billboard.com.

La aceste patru recorduri pentru cei doi artişti se adaugă alte zece, ale Shakirei. „Music Sessions, Vol. 53” i-a permis cântăreţei să devină prima artistă care a intrat direct în Top 10 al clasamentului american cu o melodie în spaniolă.

Shakira şi fotbalistul Gerard Piqué s-au despărțit oficial în iunie 2022, pe fondul zvonurilor de infidelitate din partea sportivului. În ianuarie, Shakira a lansat melodia „Music Sessions, Vol. 53” în care îl atacă fără menajamente pe fostul ei partener şi pe noua lui prietenă, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani.

„Multă gimnastică, dar lucrează şi puţin creierul”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, chiar dacă plângi sau mă implori”, „Te-am depăşit şi de aceea eşti cu cineva ca tine”, cântă Shakira.

Foto: Shutterstock

CITEȘTE ȘI: Cântăreaţa columbiană Shakira va fi judecată în Spania pentru fraudă fiscală. Ce sumă datorează vedeta

Gerard Pique se retrage! Care sunt motivele! A contat și divorțul de Shakira

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase