Sylvester Stallone va apărea într-un REALITY-SHOW alături de soția sa și de cele trei fiice

Sylvester Stallone va apărea într-un REALITY-SHOW alături de soția sa și de cele trei fiice
Publicat: 03/02/2023, 18:23
Actualizat: 03/02/2023, 19:48

Sylvester Stallone și familia sa au intrat recent în lumea reality TV. Paramount+ a anunțat „The Family Stallone”, care îi va urmări pe nominalizatul la Oscar, soția sa Jennifer Flavin Stallone și fiicele Sophia, Sistine și Scarlet. Reality show-ul care va avea opt părți va debuta pe serviciul de streaming în această primăvară, scrie Variety.

„După ce a interpretat unele dintre cele mai legendare personaje din istoria cinematografiei, de trei ori nominalizatul la Premiul Oscar Sylvester Stallone este gata să ofere camerelor acces la ceea ce el ar considera cel mai important rol al vieții sale, acela de tată”, scrie în comunicatul de presă care anunță evenimentul. „Acest nou serial, în care joacă cele trei fiice ale lui Stallone, soția și el însuși, oferă telespectatorilor un loc la masa uneia dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood.”

Pe lângă actor, serialul va permite telespectatorilor să-i cunoască soția, Flavin, care s-a născut și a crescut în Los Angeles și acum este coproprietara brandului de wellness Serious Skin Care. Sophia și Sistine Stallone sunt gazdele podcastului „Unwaxed”. Deși fiica cea mai mare nu este interesată de actorie, atât Sistine, cât și Scarlet speră să intre în industria divertismentului – Sistine ca actriță, model și realizator de film și Scarlet ca actriță, ea apărând deja alături de tatăl ei în „Tulsa King”.

Pe lângă reality show, Sylvester Stallone va reveni pentru sezonul 2 din „Tulsa King”, în care îl joacă pe capul mafiei Dwight Manfredi, un personaj foarte apropiat de el.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase