Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2021. „Taurii” fac schimbări importante

Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2021. „Taurii” fac schimbări importante
Nu rata horoscopul zilei, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 21/01/2021, 22:45
Actualizat: 23/01/2021, 03:41

Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Taur și face aspecte pozitive cu restul planetelor, semn că schimbările de care avem parte în această perioadă pot fi integrate mai ușor și le putem stabiliza cu mai multă siguranță.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Au fost tensiuni în cuplu care acum încep să se dizolve sau cel puțin te gândești la o modalitate de împăcare cu partenerul sau cauți variante de a ajunge la o înțelegere.

Carieră și bani

Din punct de vedere financiar va trebui să fii mai atent la calcule și s-ar putea să trebuiască să refuzi o propunere venită din partea prietenilor din cauza unor limitări de buget. Nu-ți acorda încrederea prea ușor și evită investițiile în prooecte de grup.

Sănătate

Ai avut parte de o săptămână tensionată și cel mai bine este să profiți de weekend să te odihnești.

Horoscop zilnic Taur – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Ai ocazia să dai un refresh sau un restart relației de cuplu sau să schimbi complet traiectoria.

Carieră și bani

Sunt schimbări care apar în lan personal și profesional cărora s-ar putea ca și tu să le afci față cu greu.

Sănătate

Încă te bucuri de energie, însă este o energie care te poate copleși foarte ușor de aceea, dacă te simți obosit, nu ezita să dormi.

Horoscop zilnic Gemeni – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Posibil să fii destul de radical cu partenerul de viață, să fii mult prea autoritar, însă tot contextul te va ajuta să rezolvi neînțelegeri mai vechi care mocneau.

Carieră și bani

Sunt tensiuni cu superiorii sau cu colaboratorii din cauza unei sume de bani, însă cel mai probabil faptul că vei spune lucrurilor pe nume te va ajuta să-ți câștigi cota parte dintr-un profit.

Sănătate

Continuă să ai grijă la sănătate și să nu ignori simptomele care apar constant.

Horoscop zilnic Rac – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Relația cu partenerul de cuplu se poate îmbunătăți mai ales dacă vorbiți cu sinceritate unul cu celălalt. Continuă să fii prudent în relațiile de prietenie.

Carieră și bani

Azi poți ajunge la niște concluzii comune cu colaboratorii și asociații și puteți stabili obiective de viitor.

Sănătate

Îți faci niște gânduri ai puțin optimiste cu privire la starea de sănătate a ta sau a cuiva drag.

Horoscop zilnic Leu – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Niște prieteni te pot ajuta cu sfaturi bune sau îți pot deschide ochii într-o privință. Înceracă să nu te impui în fața partenerului de viață. Nu sunt excluse discuții financiare în cuplu.

Carieră și bani

Posibil ca astăzi să ajungi la o cale de mijloc în negocierile contractuale sau cu superiorii și colaboratorii. Fii foarte atent dacă ai de semnat un contract pentru că mici amănunte pot schimba contextul și poți pierde bani.

Sănătate

A fost o aăptămână destu de obositoare, așa că nu te mira dacă te vei simți fără vlagă. Încearcă să dormi mai mult și să-ți încarci bateriile.

Horoscop zilnic Fecioară – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să te bucuri de momente plăcute cu persoana iubită sau să te dedici mai mult copiilor.

Carieră și bani

Sunt în continuare fel și fel de nemulțumiri profesionale care te nemulțumesc, dar cresc șansele să le depășești, mai ales că este vineri.

Sănătate

Ține cont că stresul profesional te obosește, poate că nici nu-ți dai seama, și poți deveni mai irascibil. Odihna și activitățile relaxante vor schimba contextul.

Horoscop zilnic Balanță – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Ese o zi bună să discuți despre bugetul comun în cuplu și să căutați să faceți niște econimii.

Carieră și bani

Poți fi tentat de câștiguri rapide și poți fi mai naiv la propunerile celorlalți așa că poți pierde bani dacă nu ești atent și rațional.

Sănătate

Te bucuri de o stare bună de sănătate. Pot apărea niște temeri, dar vor fi rapid dizolvate.

Horoscop zilnic Scorpion – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Se mai detensionează sectorul relațiilor, însă nu îndeajuns de mult cât să te bucuri că ai scăpat de conflictele în cuplu. Totuși, cresc șansele de împăcare și de a ajunge la o înțelegere cu partenerul.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional, poți da dovadă de o intuiție remarcabilă și poți găsi soluții la problemele cu care te confrunți.

Sănătate

Starea emoțională fluctuează de aceea s-ar putea să fii când vesel, când irascibil.

Horoscop zilnic Săgetător – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Sentimental, ești dornic de pasiune și te poți aventura mai ușor în noi idile sau poți reîmprospăta relația de cuplu.

Carieră și bani

La locul de muncă se mai îmbunătățește situația și poți ajunge la unele înțelegeri cu colegii, dar nu te aștepta la minuni dintr-o dată.

Sănătate

Profită că este sfârșit de săptămână și odihnește-te corespunzător. Sunt probleme de sănătate care se pot declanșa pe fond de oboseală și stres.

Horoscop zilnic Capricorn – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Flirtezi mai mult sau cel puțin ești mai deschis la dialogul cu ceilalți, implicit cu persoana iubită, pentru cei care au o relație.

Carieră și bani

Un context financiar te poate limita și s-ar putea să renunți la unele planuri avute pentru acest weekend.

Sănătate

Te bucuri de energie și îți pasă mult mai mult de tine și de nevoile tale.

Horoscop zilnic Vărsător – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Continuă tensiunile cu familia, însă ai șanse ca în urma acestor dispute sau nemulțumiri să obții și un sprijin din partea celor dragi.

Carieră și bani

Te poți gândi la varianta unui credit imobiliar sau a unui credit de nevoi persoanle. Chiar dacă ai nevoie de bani, evită speculațiile financiare.

Sănătate

A fost o săptămână destul de tensionată pentru tine și aspectele nu s-au încheiat, așa că profită de zilele libere și odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Pești – 22 ianuarie 2021

Dragoste

Ești susținut în dialogul cu prietenii și persoanele apropiate, din anturaj sau cu care desfășori activități comune. Te poți împăca cu cineva drag.

Carieră și bani

O negociere devine dince în ce mai sigură sau se întoarce în favoarea ta. Continuă și azi să ai grijă la dialogurile cu ceilalți pentru că poți fi prea radical.

Sănătate

Sunt simptome ale unor afcțiuni mai vechi sau chiar cronice care încep să-și facă efectul și nu ar trebui să le ignori.

Horoscop săptămânal, 18-24 ianuarie 2021. „Peștii” trebuie să aibă grijă la sănătate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 poate aduce o serie de schimbări și situații neașteptate în sectorul financiar.

Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Vărsător, moment care se petrece pe data de 19 ianuarie 2021.

Timp de aproximativ o lună, cât va dura acest tranzit, vom fi mai dornici de liberă exprimare, să ne manifestăm fără îngrădire și vom fi stimulați să gândim nonconformist, original, chiar revoluționar. Vom fi mai atenți la nevoile celorlalți, mai altruști și mai dedicați scopurilor de grup.

Continuă aspectele tensionate dintre planetele aflate în Vărsător, de această dată între Jupiter, Marele Benefic, și planetele din Taur, Marte, acțiunea, și Uranus, surpriza, deci luptele între dorința de nou și cea de stabilitate și confort vor continua. La nivel mondial poate fi vorba de tensiuni datorate dorinței de libertate.

Tot săptămâna aceasta, Marte și Uranus se vor întâlni în zodia Taur și momentul poate marca o schimbare, o răsturnare de situație în viața noastră. Dat fiind că este implicată și Luna Neagră, ne vom teme de tot ce vine nou în viața noastră, însă unele aspecte pot fi incontrolabile.

La nivel social conjuncția, care se formează la grad perfect pe data de 20 ianuarie 2021, poate aduce cutremure, explozii și accidente.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, formează un aspect plăcut cu Neptun, planeta viselor, iar acest context prevestește momente plăcute, romantice, idealiste și posibilitatea punerii în practică a unor dorințe.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
Mihaela Bilic, despre cele mai periculoase produse de consumat în timpul postului Paștelui: „Au potențial...
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Narcisa, reacție neașteptată după accidentul în care a murit iubitul ei, Mădălin Paul Păduran! Gestul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
TOP cele mai ieftine SUV-uri (RABLA 2024). Modelul SURPRIZĂ pe care toți românii îl caută
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Cutremur pentru Cioacă! Mama ELODIEI a recunoscut: A procedat bine
MARȚI Exclusiv: Lidia Buble de nerecunoscut. Cum s-a afișat artista pe Dorobanți.
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
"Nu am să mă mai întorc". Postările tânărului care și-a pierdut viața în accidentul rutier...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Președintele Franței a spus că „există un plan B și C” pentru Jocurile Olimpice