Dr. Cristian Andrei: „Merită să știi pentru ce trăiești și cum să faci să fie frumos în viața ta!” | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Dr. Cristian Andrei: „Merită să știi pentru ce trăiești și cum să faci să fie frumos în viața ta!” | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE
Publicat: 02/02/2024, 20:41
Actualizat: 02/02/2024, 20:41

Acesta poate fi doar unul dintre mesajele pe care și-a dorit să le transmită renumitul Dr. Cristian Andrei prin intermediul celui mai nou episod de podcast Altceva cu Adrian Artene, episod de podcast care va avea premiera sâmbătă, 3 februarie, de la ora 19:00 pe canalul oficial de Youtube. Acesta este, de altfel, episodul de podcast care deschide „luna iubirii” și, bineînțeles, că nu putea fi altcineva în fața jurnalistului Adrian Artene, la ALTCEVA.

Dr. Cristian Andrei, binecunoscut publicului larg datorită aparițiilor dese la TV, a reușit, de-a lungul anilor și grație practicii medicale, să devină un soi de encliclopedie a relațiilor. În plus, distinsul specialist deține cumva algoritmul care-l ajută să punctele corect și concret problema și să ofere soluția, iar această abilitate poate fi lesne descoperită în timpul dialogului pe care-l are cu jurnalistul Adrian Artene, la Altceva.

„Salutare fiecăruia dintre voi. Ne-am reîntors la Altceva, de data aceasta cu un medic de suflete, un vindecător de inimi. Este fondatorul Institutului de Relații Umane, specialist în neuropsihiatrie, omul care a scris nu doar un manual, ci mai multe manuale despre relațiile de cuplu. Este omul mai citat și mai share-uit în acest mediul online decât liderul spiritual Osho. Bine ați venit, domnule doctor Cristian Andrei!”, spune în deschiderea dialogului, Adrian Artene, realizatorul podcastului.

Exact așa cum a fost prefațat, timpul care a urmat, cele mai bine de 60 de minute de discuții s-au concentrat pe suflete, iubire, mesaje, comunicare, relații, apropiere dintre doi oameni și, în esență, despre ce anume este recomandat să facem pentru a fi fericiți.

„Merită să știi pentru ce trăiești și cum să faci să fie frumos în viața ta!”

Cine este dr. Cristian Andrei

Dr. Cristian Andrei este medic specialist neuropsihiatru din 1994. Practică în sistem privat psihiatria, fiind preocupat de problemele de cuplu, dezvoltarea, adaptarea și consilierea relațiilor interumane. Este atestat în teorii ale personalității, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrică. Educator pentru sănătate, efectuează vizite lunare în liceele bucureștene și în țară, pe teme de dezvoltare sexuală a adolescenților și în cadrul unor campanii împotriva consumului de alcool: Fii cool fără alcool, Alcoolul nu te face mare.

Dr. Cristian Andrei este editor corespondent al The British Journal of Psychiatry și autor a peste 1500 de articole, cărți și diverse alte materiale, abordând teme vaste – de la relațiile interumane și sfaturi pentru părinți și adolescenți, până la aspecte legate de psihologia teritoriului virtual și psihologia fractală.

Președinte fondator al Institutului de Relații Umane, dr. Cristian Andrei și echipa de specialiști sustin în cadrul institutului seminarii, ateliere de lucru și conferințe pe teme diverse, abordând aspecte ce vizează atât organizațiile și angajații acestora, cât și tematici care fac parte din cotidian și care preocupă ființa umană.

De asemenea, el este președinte al Fundației Estuar, orientată spre servicii de consiliere, recuperare, reabilitare și reinserție socială pentru adulțiii cu probleme de sănătate mintală.

Nu uita! Sâmbătă, 3 februarie, de la ora 19:00, intră pe contul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” ca să participi la o discuție care te-ar putea ajuta să fii mai bine pentru că dr. Cristian Andrei chiar vorbește pe limba ta.

🔔 ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube #altcevacuadrianartene acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

Youtube  

facebook.com/AltcevacuAdrianArtene 

instagram.com/altcevacuadrianartene 

tiktok.com/@altcevacuadrianartene 

Adrian Artene – autor Gândul

Urmăriți canalul ALTCEVA de pe WhatsApp

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vasile Bănescu, după ”show-ul” făcut de Șoșoacă: Icoana nu face politică, nu protestează, nu validează...
'Cumetriile' din Antenă! Bordea i-a luat iubita lui Cazacu 😲
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit...
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
VIDEO. Violențe între români și polițiști în Anglia. „Să vină mascații de la București, că...
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima....
Dureros: Shannen Doherty a finalizat divorțul cu o zi înainte să moară. Ce acord a...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi...
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Ce a scos la iveală necropsia în cazul dentistei ucise în Brăila! Ce a luat...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Aplicația ce detectează radarele mobile ale Poliției. Cum activezi funcția?
Germania va reduce ajutorul militar pentru Ucraina în 2025, în ciuda posibilităţii ca Trump să...
Un experiment răspunde DEFINITIV: Suntem SINGURI în Univers?
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
OpenAI zguduie piața. Ce știe să facă noul chatbot
O turistă s-a speriat atunci când a ajuns la locul de cazare din București, dar...
„Ne-am potolit cu furatul” Reciclarea PET-urilor a devenit o afacere profitabilă! Cât câștigă românii pe...
Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier: „Aveam o mașină...
Victimele unei escrocherii! Un cuplu de români a trăit un adevărat coșmar în Grecia: "Ne-a...
BANCUL ZILEI. Bulă are parte de momente fierbinți la un interviu
Test de cultură generală. Care animal este mai lung decât balena albastră?